”FROZEN – Regatul îngheţat”,  PREMIERĂ EUROPEANĂ  la București

V-am povstit în repetate rânduri că Alexia mea a fost atinsă de ”virusul Frozen”. Avem acasă haine cu Elsa & Anna, avem cărți cu povești, Lego Regatul de gheață, CD cu povestea, rochie de Elsa, cărți de colorat cu Olaf, Sven, Elsa, Anna, Hans, Kristoff. Uf! Da’ câte ”frozenuri” nu avem!

Alexia iubește atât de tare povestea și personajele, încât, cred, și dacă în somn o întreb ceva din povestea asta, are răspunsul. Zilele trecute am primit invitația la premiera europeană a spectacolului ”Frozen-Regatul înghețat”. Normal că m-am bucurat când am văzut e-mailul. Normal că vom fi acolo, nici nu se poate altfel.

Spectacolul este un musical, o adaptare după povestea ce i-a cucerit pe cei mici. Este o super-producție, cu muzică live și 30 de dansatori și balerini pe scenă. ”Un spectacol pentru toate vârstele, nu doar pentru copii sau pentru fetițe”. Așa îmi mărturisea cel care va urca pe scenă, pe 8 octombrie, în rolul lui Hans.

Dar, iată comunicatul de presă.

frozen poster final

Theater du Soleil organizează sâmbătă 8 octombrie 2016, ora 17.30, la Sala Palatului din București, în Premieră Europeană, spectacolul „FROZEN – Regatul îngheţat”. În regia lui Bogdan Caragea.

Este un show grandios, un spectacol muzical în limba română. Cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de… basm. Pe scenă vor fi cele mai îndrăgite personaje: Prinţesa Anna, Regina ElsaHans, creatura Marshmallow, Kristoff

Muzica este compusă de Nicolae Caragia (Rep. Moldova), iar scenarist este Zully Mustafa. Regia tehnică aparține lui Valentino Tiron

Coregrafia aparține Oanei Cocârța (ansamblul de balet este alcatuit din peste 30 de dansatori și balerini profesioniști). Iar scenografia este semnată de Ovidiu Pascal.

În rolurile principale îi vom putea aplauda pe Ioana Maria Repciuc (Elsa), Veronica Prodan (Ana), Răzvan Bănică (Hans) și Ovidiu Usvat (Kristoff).

            Biletele:

** se găsesc la Casele de Bilete ale Sălii Palatului și pot fi achiziționate și online pe bilet.ro.

 * Prețurile sunt cuprinse între 100 RON – 350 RON. În funcție de categorii, ele costă:  100 RON, 150 RON, 200 RON, 250 RON, 300 RON și 350 RON.

Următoarea reprezentație cu Spectacolul  ”FROZEN – Regatul îngheţat” va avea loc pe 22 octombrie la Cluj, la Sala Polivalentă.  

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: