Frozen la Sarida

Este printre voi vreun părinte care să nu fi auzit de ”Frozen” (”Regatul de gheață”)? Nu mai are rost să vă întreb pe voi, aceia ai căror copii sunt fanii acestui desen, de câte ori l-ați văzut… știu deja răspunsul: ”fără număr”. 🙂

Alexia mea este mare, MARE fan Frozen. A fost o perioadă în care se uita la acest desen de N ori pe zi, asculta piesele din coloana sonoră cântate nu doar în engleză, ori română… ”Frozen” să fie, ce mai conta că putea sau nu pronunța cuvintele? Să vă zic câte chestii ”Frozen” avem în casă? Nooo, multeeee! De toate mărimile. Am mers chiar la cursuri de împletit părul, de făcut cosițe așa cum are Elsa, am mers pe patinoar, unde Alexia s-a simțit ca în Regatul de gheață. Am fost la spectacole inspirate din povestea Elsei și a Annei.

O astfel de poveste va fi pusă în scenă în acest weekend, la Sarida Kids Club. În această adaptare, povestea este ușor schimbată, dar cu siguranță va fu pe placul ”Frozen”-maniacilor. Anna, o fetiță jucăușă, va trebui să facă echipă cu Kristoff, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii (Elsa), singura care ar putea pune capăt blestemului înghețat. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător….

Sâmbătă, 15 iulie 2015, ora 13.00

Intrare copil: 15 lei

Intrare adult: 20 lei

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: