campanie nesquik reinventeaza joaca (1)

Fotbalul NU e doar pentru băieți și baletul doar pentru fete. Reinventează joaca + CONCURS

CONCURS ÎNCHEIAT! Câștigătorii sunt afișați la finalul acestei postări!

Reinventează joaca și lasă copilul să facă sport. Orice sport își dorește. Baletul nu e doar pentru fete, cum nici fotbalul doar pentru băieți. Eu jucam fotbal în copilărie. Fata mea joacă și ea fotbal. Și este atââât de fericită! Și, din câte mi-a spus, este un jucător important, căci, atunci când se fac echipele, băieții se cam bat care să o aibă în echipă. În fiecare zi în care are sportul la școală, abia așteaptă să vină acasă să îmi povestească ce a făcut la meci. Și este atât de mândră de ea, că mi se umple sufletul!

Din când în când, jucăm și noi fotbal. Noi, adulții, și ea. Că e în spatele blocului, că e în parc sau că mergem pe un teren amenajat… Mișcare să facem. Și să ne conectăm prin joacă.

Așa cum v-am spus în postarea anterioară, m-am alăturat campaniei Nesquik cacao instant ”Reinventează joaca”. Asta pentru că eu îmi doresc să promovez sportul, jocul dintre părinți și copii. Și, cum tot în postarea anterioară vă anunțam, cu sprijinul Nesquik cacao instant, BlogulMamei.ro oferă premii speciale printr-un concurs. Însă, înainte de a vă spune mai multe despre concurs, vreau să vă invit să urmăriți un meci pe cinste și să ne faceți galerie.

După cum ați văzut în imaginile de mai sus și noi, fetele ne pricepem la fotbal. Pentru niște amatoare, CHIAR suntem bune să știți!

Acum să revenim la oile noastre. Cum ziceam, alături de Nesquik cacao instant, BlogulMamei.ro vă invită la concurs. Avem de dat 5 (CINCI) premii a câte o geantă pentru echipament sportiv + o minge cu logourile FC Barcelona și Nesquik (ca acelea pe care noi le-am folosit în meciul ilustrat în imaginile de mai sus).

concurs-campanie-nesquik-reinventeaza-joaca

Și, pentru că știu că și copiilor voștri le place sportul, aș dori să aflu de la voi cât de des faceți sport alături de aceștia. Că este vorba de plimbări în parc, cu rolele, cu bicicletele, trotinetele, sau că jucați badminton ori fotbal… Sau că ai voștri copii practică un sport la un club.

Vreau să îmi povestiți în ce constă mișcarea în familia voastră. Să îmi răspundeți la întrebarea:CÂT DE DES FACEȚI SPORT CU COPILUL/COPIII?” .

Iar toate lucrurile astea le puteți scrie lăsând un singur comentariu la această postare. Un comentariu în care să precizați și numele vostru complet din actul de identitate. M-aș bucura dacă ați da și share acestui concurs. 

Vă asigur că datele voastre personale pe care le veți lăsa atunci când veți completa formularul de înscriere vor fi tratate… cu blândețe, așa cum am specificat și în ”Politica de confidențialitate”. În această fază a concursului, nu este nevoie de alte date personale în afara numelui complet din actul de identitate. Singurii cărora le voi cere informații ”mai personale” (cum ar fi adresa de livrare) vor fi exclusiv câștigătorii.

Concursul se desfășoară în perioada 9-29 iulie, ora 23.59. Câștigătorii (5 câștigători și 2 rezerve) vor fi anunțați în data de 30 iulie. În momentul anunțării câștigătorilor, vă voi spune care sunt pașii necesari pe care trebuie să îi îndepliniți pentru revendicarea premiilor.

REGULAMENT CONCURS BlogulMamei.ro

Prezentul Concurs se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata.

 PERIOADA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

 1. Concursul incepe la data de 9 iulie 2018 si se incheie la data de 29 iulie 2018, (denumita in continuare “Perioada Concursului”) si se va desfasura pe teritoriul Romaniei.
 2. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
 3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Perioada Concursului pe parcursul derularii acestuia. Dar nu inainte de a anunta acest lucru public, prin aceleasi modalitati in care a fost facut public si prezentul Regulament Oficial.

DREPTUL DE PARTICIPARE

Sunt eligibile pentru a participa la concurs persoane fizice avand 18 ani impliniti la data inceperii Concursului, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

Nu sunt eligibili a participa la Concurs:

 1. prepusii (inclusiv, insa fara a se limita la angajati) Organizatorului;
 2. prepusii (inclusiv, insa fara a se limita la angajati) Agentiei;
 3. prepusii (inclusiv, insa fara a se limita la angajati) platformelor online implicate;
 4. prepusii (inclusiv, insa fara a se limita la angajati) prestatorilor de servicii de orice fel ai Organizatorului, care presteaza aceste servicii in interiorul sediului social, al punctelor de lucru, al depozitelor, si al oricaror imobile/locatii in cadrul carora Organizatorul isi desfasoara activitatea. Se aplica prezenta prevedere indiferent de tipul de activitate pe care angajatii acestor prestatori o desfasoara, sau de timpul pe care il petrec in imobilele/locatiile in cadrul carora Organizatorul isi desfasoara activitatea;
 5. membrii familiilor prepusilor mentionati la punctele 1 – 3 de mai sus (insemnand copii, parinti, sot/sotie, frate/sora);
 6. persoanele a caror varsta este mai mica de 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei. Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile pentru a preveni inscrierea in Campanie a persoanelor sub varsta minima acceptata conform prezentului regulament.

Participarea la acest Concurs impune cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul se va desfasura concomitent pe cele trei blog-uri, respectiv blogulmamei.ro, celmaibuntata.ro si cristianchinabirta.ro, fiecare dintre ele avand propriul Mecanism de derulare.

Pentru a se inscrie in Concurs, participantii trebuie:

 • Sa acceseze, pe unul dintre blog-urile disponibile blogulmamei.ro, celmaibuntata.ro sau cristianchinabirta.ro, articolul dedicat Concursului Nesquik, publicat de catre Cristina Ologeanu, Alex Zamfir, respectiv Cristian China Birta.
 • In situatia in care un participant va trimite mai multe comentarii pe unul sau mai multe bloguri, va fi luat in calcul doar primul comentariu.
 • Mecanismul aferent concursului de pe BLOGULMAMEI.RO este urmatorul:

in perioada desfasurarii concursului, respectiv 9 iulie – 29 iulie 2018, participantii trebuie sa raspunda, sub forma de comentariu, la articolul blog-ului la intrebarea „Cat de des faceti sport alaturi de copiii vostri?”. In perioada 9-29 iulie 2018, blogger-ul va realiza validarea comentariilor, urmand ca in data de 30 iulie 2018 acesta sa faca extragerea prin tragere la sorti a castigatorilor (5 castigatori + 2 rezerve), prin mecanismul online de extragere a castigatorilor, random.org, si sa ii anunte pana la ora 23.59. Anuntarea castigatorilor se va face printr-o postare actualizata si vizibila la articol si/sau la postarile de Social Media de pe pagina blog-ului.

 Indiferent de blog, comentariile trebuie sa fie originiale si sa nu fie copiate din alte surse sau de la o postare anterioara.

Pentru validarea inscrierii in Concurs, va fi luat in calcul un singur comentariu, scris de catre fiecare participant. In situatia in care un participant va trimite mai multe comentarii pe unul sau mai multe bloguri, va fi luat in calcul doar primul comentariu.

Potentialii castigatori ai prezentului Concurs vor fi validati de catre Agentie, iar Premiile vor fi atribuite castigatorilor exclusiv dupa si sub conditia semnarii in original a procesului verbal transmis acestora de catre Organizator in format fizic, in conditiile prevazute in prezentul Regulament Oficial.

5.8 Inscrierile in concurs sunt valide daca sunt raspunsuri in stricta legatura cu intrebarea/provocarea propusa, sunt complete, nu sunt copiate de la un comentariu anterior, nu contin limbaj licentios si nu se dubleaza cu alte comentarii, venite de la aceeasi persoana, pe celelalte doua bloguri unde se desfasoara concursul.

Întregul regulament poate fi citit aici.

Despre campania Reinventează joaca

Pentru că încurajează mișcarea, Nesquik a încheiat o colaborare cu una dintre cele mai cunoscute echipe de fotbal: FC Barcelona. Și pentru că Nesquik hrănește potențilalul copiilor cu nutriția potrivită și joaca activă, s-a născut campania ”Reinventează joaca”. Astfel, Nesquik își dorește să fie un aliat al părinților și, pe lângă faptul că ajută la menținerea unei diete echilibrate, îi îndeamnă pe cei mici la joacă activă, care stimulează imaginația.

campanie-nesquik-reinventeaza-joaca

Așa a luat naștere Campania ”Nesquik reinventează joaca”, ce se se desfășoară în perioada 31 mai – 22 august 2018. Care sunt premiile și cum se  desfășoară campania, puteți afla accesând acest link.

campanie-nesquik-reinventeaza-joaca2

 

Înainte de a încheia, vreau să vă ”avertizez” următoarele două chestiuni:

 1. Un pahar de cacao Nesquik Opti-Start cu lapte asigură celor mici 17% din necesarul zilnic de fier pentru putere de concentrare și învățare.
 2. Nesquik hrănește potențialul celui mic cu nutriția protrivită și joacă activă, care stimuleaza imaginația.

Gata, eu închei aici și aștept cu maaaare curiozitate să văd cum stați voi, cu mic, cu mare, la capitolul mișcare.  

În urma extragerii, cu random.org, s-au ales cei 5 câștigători + 2 rezerve.

Cei cinci câștigători sunt… Alexandra Ionescu,  Lucaci Augustin Ionel, Elena Ghita (Ghiță Lizica Elena), Ardeleanu Anamaria, Marin Gabriel. Rezerve (în caz că unii câștigători nu își vor revendica premiile): Mirela Duduianu și Grigorie Marius.

În termen de 7 zile, adică până la data de 6 august 2018, cei cinci câștigători sunt rugați să trimită datele de contact, pentru a-și revendica premiul. În caz contrar, se va apela la rezerve (care vor fi contactate de Agenție).

Pentru a-și revendica premiul, câștigătorii sunt rugați să trimită pe adresa de e-mail: adelina_lunganu@mccannpr.ro datele lor (nume, prenume, număr de telefon și adresa de corespondență). Totodată, este obligatoriu să vă exprimați  explicit, în scris, acordul asupra folosirii datelor personale de către agenție și de către Nesquik, în scopul livrării premiilor.

Sunt de acord ca datele mele personale să fie colectate de Agenția MCCANN PROFESIONAL COMMUNICATION SRL, care se ocupă de managementul concursului, imputernicită de Nesquik, în vederea expedierii premiului câștigat în cadrul concursului organizat pe BlogulMamei.ro”.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like…
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

42 Comments

 1. Baiatul merge de 3 ori pe saptamana la club, la antrenamentele de fotbal (practica acest sport de aproximativ 4 ani); in timpul liber mergem toti 4 (eu, sotul, baiatul si mezina familiei) in parc sau la tara fie cu cate o minge (jucam fotbal, baschet ori ratele si vanatorii) ori cu bicicletele (fetita isi doreste sa renunte la rotile ajutatoare, asa exersam intens). Vacanta minunata in continuare!

 2. Baiatul cel mare Andrei face baschet de 2 ori pe saptamana, iar mezinul Alex face inot de 1-2 ori pe saptamana. Cu cel mic ies in parc cu trotineta zilnic, pentru ca are intalnire cu prietenii si colegii de scoala la ora 17:54 :-). Sotul iese cu baietii cu bicicletele macar 1 data pe saptamana.

 3. Oprisanu Valerica: Baiatul meu, Dante a facut mereu miscare si sport. Dupa un an si ceva de hochei am simtit multe transformari in bine ale lui. Acum, vara, face inot si e foarte incantat de progresele facute.
  Altfel merge cu rolele non-stop daca s-ar putea iar eu vrand nevrand merg pe langa el cu vitezamult mai mare decat cea de mers.
  Iesim mult in parc, ne jucam in familie cu mingea, jocuri chiar de cand eram noi mici gen rațele șși vânătorii.

 4. Petre Cristian
  Am o poveste foarte interesantă. După ce fata mea cea mare, Maria Aida, a trecut la o grupă de vârstă superioară (cadeți + adulți), a venit la mine cu o propunere pe care nu am putut să o refuz: să vin și eu la sală. Așa că de ceva timp, de cel puțin 3 ori pe săptămână facem împreună sport. Iar alte vreo 2 zile alergăm împreună în parc! Iar dacă pun la socoteală și weekend-ul cu cea mică pe trotinetă, atunci z i l n i c sport:))
  Apropo, foarte interesante și informațiile despre Cacao Nesquik.

 5. Suntem fani fotbal. Dar avem o problema. Baietii tin cu Real, iar eu cu Barcelona, desi imi place Ronaldo. Sportul familiei este, totusi, handbalul. Iar baiatul viseaza sa joace handbal la Barcelona. Si daca baietii obisnuiesc sa joace handbal in parc, eu si piticuta facem dans cat cuprinde. Nu balet 😉

 6. Mergem la innot de 4 ori pe luna. De la 6 luni.acum.avem 4 ani

 7. Zilnic mergem in parc după ce iesim de la grădiniță
  cristina ologeanu: @Florina: te rog să lași numele tău complet din actul de identitate, așa cum am precizat sub întrebarea de concurs, pentru ca răspunsul tău să intre în tragerea la sorți a acestui concurs din cadrul campaniei Nesquik ”Reinventează joaca”. Mulțumesc

 8. Ador sa mearga cu bicicleta
  Incercam sa învețe mersul pe role
  cristina ologeanu: @Cristiana: te rog să lași numele tău complet din actul de identitate, așa cum am precizat sub întrebarea de concurs, pentru ca răspunsul tău să intre în tragerea la sorți a acestui concurs din cadrul campaniei Nesquik ”Reinventează joaca”. Mulțumesc

 9. Pe Andrei incerc sa il obisnuiesc sa iubeasca sportul si natura, inca de mic pentru ca tatal meu m-a invatat pe mine la fel. Drumetiile sunt nelipsite, dar si sporturile in care ne jucam cu mingea. Sa nu uit si de mersul pe bicicleta 🙂
  cristina ologeanu: @Adrian: te rog să lași numele tău complet din actul de identitate, așa cum am precizat sub întrebarea de concurs, pentru ca răspunsul tău să intre în tragerea la sorți a acestui concurs din cadrul campaniei Nesquik ”Reinventează joaca”. Mulțumesc

 10. Facem tenis de la 3 ani
  Antrenament de 6 ori pe luna
  cristina ologeanu: @Cristiana: te rog să lași numele tău complet din actul de identitate, așa cum am precizat sub întrebarea de concurs, pentru ca răspunsul tău să intre în tragerea la sorți a acestui concurs din cadrul campaniei Nesquik ”Reinventează joaca”. Mulțumesc

 11. Mergem in weekend in parc cu trotineta .
  Iar cu bicicleta zilnic in fata blocului

 12. El merge cu bicicleta in parc, iar eu alerg pe langa el 🙂 Ii arat cum se fac exercitii la sol, pentru ca eu le-am invatat si sunt atat de utile in special pentru coloana si le facem impreuna!

 13. Mergem cu trotinetele în parc, mergem pe munte. Copiii mai merg la înot, iar din toamnă fiu-meu reîncepe hocheiul și aș vrea să o duc și pe fetiță. Nu există sporturi de fete și sporturi de băieți.:)

 14. Helenita mi se zice, Pe buletin scrie Elena Magdalena Marcu dos Santos si daca mai era loc mai adaugam nume. In casa Santos suntem sportivi de performanta. Eu am facut gimnastica ritmica multi ani. Imi amintesc cu drag cand bunica ma ducea la antrenamente zi de zi 20 de km.Imi prepara cana de cacao cu lapte si nuci si paine aburinda la 6 dimineata. Nu stiu daca era Nesquick in acea vreme insa tare bun era.La randul meu am pastrat traditia impregnata cumva in creierii mei.Copiii mei au practicat asa : fotbal, tenis, karate, baschet, inot, dansuri role, patinaj.Acum primeaza la copii, bicicleta si cana de cacao cu lapte si nuci iar eu fac fitness in casa: sus pe scara la zugravit tavanu’ jos pe gresie la mop. sus pe scara la sters geamuri, jos in gradina la adunat ierburi si legume. Se pune nu ca fac sport, de performanta, zic….
  cristina ologeanu: @Elenita: cel mai bun sport e ăla cu geamurile și gărdina 😛 😉

 15. Desi nu pot spune ca sunt un suplu nu de putine ori sunt pus in situatia de a alerga min 5 km la diverse crosuri organizate prin Bucuresti la solicitarea expresa a fiicei mele insa de fiecare data am luat medalii ,,de finisstarter,, cred ca nu gresesc termenul, fotbal, rugby din cand in cand jucam impreuna prin parc dar avem si calitatea de suporteri fapt ce ne pozitioneaza fecvent in tribuna sau peluza Miscarea e sanatoasa atat pentru trup cat si pentru suflet dar cel mai mult aceasta activitate incheaga foarte solid relatia parinte copil/prieteni atat prin sustinere, exemplu, incurajare. Iar victoriile le sarbatorim la un pahar de Nesquik 😉

 16. Cand ne permite vremea cea capricioasa, iesim zilnic in parc si ne jucam cu mingea sau ne cocotam pe aparatele de fitness. Iar cand afara ploua, ne mentinem in forma dansand:)

 17. La noi în familie mișcarea este numele nostru mic . Turturel este cel care dă tonul . Dimineața dăm o tură prin oraș , luăm pulsul străzii . Pentru a-mi lua energia necesară îmi prepar un nesquik si il iau la purtător , nu stiu când se termină bateriile mămicii ? prânzul este ca un câmp de luptă alerg cu lingurita după el , poate azi merge fara avioane si mănâncă ? iar seara revenim în forță în parc . Dat în leagăn , alergat la groapa de nisip , dat în delfin , alergat după pisici si pentru ca noaptea să se termine frumos pregătesc un pahar de cioco. Nesquik cu lapte cald mă așez în pat și îl privesc cum doarme . Profit de liniste ?

 18. Acum ca suntem in vacanta facem sport impreuna aproape zilnic , de altfel , pe perioada scolii doar in weekend reusim.
  P.S.: Si noi adoram fotbalul desi suntem fete. 🙂

 19. Trebuie sa recunosc sunt o bunica fericita care isi petrece o parte din timp alaturi de cei doi nepoti si da fac si miscare alaturi de ei.Nu
  numai o data ne-am intrecut cu bicicletele ,am mers la bazin pentru a inota si da chiar am jucat fotbal ,eu stand mai mult in poarta binenteles.

 20. Baiatului meu ii place fotbalul, de asemenea si mie. 8 ani l-am dus la antrenamente, pe ploaie,pe vant . pe soare dar niciodata nu s-a plans. Anul trecut a fost nevoit sa renunte la antrenamente dar de doua ori pe saptamana ne intalnim cu alti copii si tatici si jucam impreuna cate un meci de fotbal. Asta este, iubim acest sport si nu putem renunta definitiv la el.

 21. Noi facem mișcare în familirn aproape zilnic pe perioada verii.
  Începem cu plimbările prin parc și terminam cu mersul pe role și întreceri cu trotinete și cu bicicleta.

 22. Din pacate timpul nu imi permite sa petrec atat de mult timp cu cei mici ,pe cât mi as dori ,însă în weekend uri iesim cât de mult putem la plimbări in parc , cu bicicletele,cu rolele sau pur si simplu mergem pe jos . Pentru ca stiu ca mișcarea face un copil sa se dezvolte frumos si sănătos, ei merg săptămânal cu bunicii la înot si dansuri .

 23. Florentina Iliescu: Doamne, daca ne-ar tine pe noi energia, cat pot copiii nostri!
  Ai mei fac judo de doua ori pe saptamana, iar in rest… iesim in parc si jucam fotbal, tenis, ne plimbam cu trotinetele. Fotbalul e o mare pasiune pentru David. Daca ploua afara, orice usa deschisa din casa, cu un pic de spatiu e buna de o poarta… 🙂

 24. Miscare in familie in natura – mami, tati si printesa
  Bicicleta – tati si printesa
  Hoverboard, role, skateboard – printesa
  Balet si karate – printesa
  Printesa noastra sta cu mami si tati la o cana de cacao instant de la Nesquik si isi doreste sa pastreze in amintire aceste clipe minunate, sa le povesteasca la randul ei copiilor sai.
  Multumesc Nesquik pentru aceste momente delicioase.

 25. In fiecare sambata si duminica ne jucam impreuna fotbal si badminton , oriunde ( in parcul din cartier , la tara , la munte sau chiar pe plaja) , oricand (dimineata , dupa ciorbica de la pranz sau chiar seara , atunci este cel mai interesant caci ne luptam si cu tantarii, nu stam deloc ) , si oricat de la 5 minute pana la 5 ore , depinde de conditia fizica din ziua respectiva si desigur de conditiile meteo …nu de putine ori ploaia ne-a pus stop .

 26. Miscarea face parte din noi.Locuim la tara iar curtea este mereu galagioasa ,mingea zboara dintr-un colt in altul.Facem sport toata familia ,copilul este alaturi de noi mereu atunci cind este vorba de minge sau joaca .Bucurie si veselie pe capul lui

 27. Mișcarea este la ordinea zilei in familia noastră.Ieșim în parc cu bicicletele,trotineta,jucam fotbal,volei,facem întreceri,jucam leapsa,ratele și vanatorii.chiar daca vreme nu ne permite să ieșim din casă tot găsim ceva activități care să ne “pună” în mișcare 🙂

 28. Și nepotelele mele m-au înnebunit cu Nesquik. Am făcut depozit, nu glumă în dulapul din bucătărie. Trebuie sa ascund pungile ca ele ar bea non stop
  Succes participantilor.

 29. Baiatul meu are 3 ani si jumatate si isi incepe diminetile cu cafeluta lui: adica Nesquick cu lapte. Deocamdata nu l-am dus la sport, dar ne jucam cu mingea in curte, alergam cateii cu frisbee, merge pe bicileta,. trotineta, tricicleta etc.

 30. Am un băiețel pe care cu greu reușim să îl băgăm în casă 🙂 nu refuza nimic din ce înseamnă activități în aer liber: fotbal,volei,trotineta,bicicleta,role,alergat,leapsa.

 31. Ardeleanu Anamaria
  In familia noastra, toata lumea face sport. Atat pentru joaca si buna dispozitie a celor mici cat si pentru sanatatea si mentinerea noastra in forma.
  Asadar, daca nu ploua, seara, in cursul saptamanii, ne gasiti la baza sportiva mai exact pe terenul de atletism sau spatiul verde. Noi parintii facem jogging iar cei mici alearga si ei pe langa noi – cel mare cu trotineta iar cel mic cu “moto”. Apoi ne jucam fotbal sau volei, in functie de preferintele celor mici. Fotbal mai jucam si in casa atunci cand vremea nu este tocmai “prietenoasa”(noroc ca avem vecini buni!).
  Iar daca este weekend, mergem la tara, la bunici. Aici facem mici drumetii prin imprejurimi si jucam sotron sau…fotbal :).

 32. Facem sport aproape zilnic, l-am obișnuit pe David sa fie activ, asa ca doar când vremea nu ne permite se întâmplă sa nu facem mișcare. Noi alternam mersul cu rolele, ieșitul cu bicicleta sau cu trotineta. Mai mergem și în curtea scolii și jucam fotbal sau aruncam cu mingea la coșul de baschet.

 33. noi suntem activi dis de dimineata..odata cu ratele :). Ne plac plimarile prin vie, ne suim prin pruni sau alergam prin nisip

 34. ne plimbam cu bicicleta, alergam ne jucam cu mingea prin gradina

 35. noi zilinc facem sport, ne plimbam cu rolele, cu bicicletele si prin livada de pruni

 36. alergatul dupa gainii, plimbatul catelului prin curte..numai activittai de sport avem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close