campanie nesquik reinventeaza joaca (1)

Fotbalul NU e doar pentru băieți și baletul doar pentru fete. Reinventează joaca + CONCURS

Reinventează joaca și lasă copilul să facă sport. Orice sport își dorește. Baletul nu e doar pentru fete, cum nici fotbalul doar pentru băieți. Eu jucam fotbal în copilărie. Fata mea joacă și ea fotbal. Și este atââât de fericită! Și, din câte mi-a spus, este un jucător important, căci, atunci când se fac echipele, băieții se cam bat care să o aibă în echipă. În fiecare zi în care are sportul la școală, abia așteaptă să vină acasă să îmi povestească ce a făcut la meci. Și este atât de mândră de ea, că mi se umple sufletul!

Din când în când, jucăm și noi fotbal. Noi, adulții, și ea. Că e în spatele blocului, că e în parc sau că mergem pe un teren amenajat… Mișcare să facem. Și să ne conectăm prin joacă.

Așa cum v-am spus în postarea anterioară, m-am alăturat campaniei Nesquik cacao instant ”Reinventează joaca”. Asta pentru că eu îmi doresc să promovez sportul, jocul dintre părinți și copii. Și, cum tot în postarea anterioară vă anunțam, cu sprijinul Nesquik cacao instant, BlogulMamei.ro oferă premii speciale printr-un concurs. Însă, înainte de a vă spune mai multe despre concurs, vreau să vă invit să urmăriți un meci pe cinste și să ne faceți galerie.

După cum ați văzut în imaginile de mai sus și noi, fetele ne pricepem la fotbal. Pentru niște amatoare, CHIAR suntem bune să știți!

Acum să revenim la oile noastre. Cum ziceam, alături de Nesquik cacao instant, BlogulMamei.ro vă invită la concurs. Avem de dat 5 (CINCI) premii a câte o geantă pentru echipament sportiv + o minge cu logourile FC Barcelona și Nesquik (ca acelea pe care noi le-am folosit în meciul ilustrat în imaginile de mai sus).

concurs-campanie-nesquik-reinventeaza-joaca

Și, pentru că știu că și copiilor voștri le place sportul, aș dori să aflu de la voi cât de des faceți sport alături de aceștia. Că este vorba de plimbări în parc, cu rolele, cu bicicletele, trotinetele, sau că jucați badminton ori fotbal… Sau că ai voștri copii practică un sport la un club.

Vreau să îmi povestiți în ce constă mișcarea în familia voastră. Să îmi răspundeți la întrebarea:CÂT DE DES FACEȚI SPORT CU COPILUL/COPIII?” .

Iar toate lucrurile astea le puteți scrie lăsând un singur comentariu la această postare. Un comentariu în care să precizați și numele vostru complet din actul de identitate. M-aș bucura dacă ați da și share acestui concurs. 

Vă asigur că datele voastre personale pe care le veți lăsa atunci când veți completa formularul de înscriere vor fi tratate… cu blândețe, așa cum am specificat și în ”Politica de confidențialitate”. În această fază a concursului, nu este nevoie de alte date personale în afara numelui complet din actul de identitate. Singurii cărora le voi cere informații ”mai personale” (cum ar fi adresa de livrare) vor fi exclusiv câștigătorii.

Concursul se desfășoară în perioada 9-29 iulie, ora 23.59. Câștigătorii (5 câștigători și 2 rezerve) vor fi anunțați în data de 30 iulie. În momentul anunțării câștigătorilor, vă voi spune care sunt pașii necesari pe care trebuie să îi îndepliniți pentru revendicarea premiilor.

REGULAMENT CONCURS BlogulMamei.ro

Prezentul Concurs se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata.

 PERIOADA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

 1. Concursul incepe la data de 9 iulie 2018 si se incheie la data de 29 iulie 2018, (denumita in continuare “Perioada Concursului”) si se va desfasura pe teritoriul Romaniei.
 2. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
 3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Perioada Concursului pe parcursul derularii acestuia. Dar nu inainte de a anunta acest lucru public, prin aceleasi modalitati in care a fost facut public si prezentul Regulament Oficial.

DREPTUL DE PARTICIPARE

Sunt eligibile pentru a participa la concurs persoane fizice avand 18 ani impliniti la data inceperii Concursului, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

Nu sunt eligibili a participa la Concurs:

 1. prepusii (inclusiv, insa fara a se limita la angajati) Organizatorului;
 2. prepusii (inclusiv, insa fara a se limita la angajati) Agentiei;
 3. prepusii (inclusiv, insa fara a se limita la angajati) platformelor online implicate;
 4. prepusii (inclusiv, insa fara a se limita la angajati) prestatorilor de servicii de orice fel ai Organizatorului, care presteaza aceste servicii in interiorul sediului social, al punctelor de lucru, al depozitelor, si al oricaror imobile/locatii in cadrul carora Organizatorul isi desfasoara activitatea. Se aplica prezenta prevedere indiferent de tipul de activitate pe care angajatii acestor prestatori o desfasoara, sau de timpul pe care il petrec in imobilele/locatiile in cadrul carora Organizatorul isi desfasoara activitatea;
 5. membrii familiilor prepusilor mentionati la punctele 1 – 3 de mai sus (insemnand copii, parinti, sot/sotie, frate/sora);
 6. persoanele a caror varsta este mai mica de 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei. Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile pentru a preveni inscrierea in Campanie a persoanelor sub varsta minima acceptata conform prezentului regulament.

Participarea la acest Concurs impune cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul se va desfasura concomitent pe cele trei blog-uri, respectiv blogulmamei.ro, celmaibuntata.ro si cristianchinabirta.ro, fiecare dintre ele avand propriul Mecanism de derulare.

Pentru a se inscrie in Concurs, participantii trebuie:

 • Sa acceseze, pe unul dintre blog-urile disponibile blogulmamei.ro, celmaibuntata.ro sau cristianchinabirta.ro, articolul dedicat Concursului Nesquik, publicat de catre Cristina Ologeanu, Alex Zamfir, respectiv Cristian China Birta.
 • In situatia in care un participant va trimite mai multe comentarii pe unul sau mai multe bloguri, va fi luat in calcul doar primul comentariu.
 • Mecanismul aferent concursului de pe BLOGULMAMEI.RO este urmatorul:

in perioada desfasurarii concursului, respectiv 9 iulie – 29 iulie 2018, participantii trebuie sa raspunda, sub forma de comentariu, la articolul blog-ului la intrebarea „Cat de des faceti sport alaturi de copiii vostri?”. In perioada 9-29 iulie 2018, blogger-ul va realiza validarea comentariilor, urmand ca in data de 30 iulie 2018 acesta sa faca extragerea prin tragere la sorti a castigatorilor (5 castigatori + 2 rezerve), prin mecanismul online de extragere a castigatorilor, random.org, si sa ii anunte pana la ora 23.59. Anuntarea castigatorilor se va face printr-o postare actualizata si vizibila la articol si/sau la postarile de Social Media de pe pagina blog-ului.

 Indiferent de blog, comentariile trebuie sa fie originiale si sa nu fie copiate din alte surse sau de la o postare anterioara.

Pentru validarea inscrierii in Concurs, va fi luat in calcul un singur comentariu, scris de catre fiecare participant. In situatia in care un participant va trimite mai multe comentarii pe unul sau mai multe bloguri, va fi luat in calcul doar primul comentariu.

Potentialii castigatori ai prezentului Concurs vor fi validati de catre Agentie, iar Premiile vor fi atribuite castigatorilor exclusiv dupa si sub conditia semnarii in original a procesului verbal transmis acestora de catre Organizator in format fizic, in conditiile prevazute in prezentul Regulament Oficial.

5.8 Inscrierile in concurs sunt valide daca sunt raspunsuri in stricta legatura cu intrebarea/provocarea propusa, sunt complete, nu sunt copiate de la un comentariu anterior, nu contin limbaj licentios si nu se dubleaza cu alte comentarii, venite de la aceeasi persoana, pe celelalte doua bloguri unde se desfasoara concursul.

Întregul regulament poate fi citit aici.

Despre campania Reinventează joaca

Pentru că încurajează mișcarea, Nesquik a încheiat o colaborare cu una dintre cele mai cunoscute echipe de fotbal: FC Barcelona. Și pentru că Nesquik hrănește potențilalul copiilor cu nutriția potrivită și joaca activă, s-a născut campania ”Reinventează joaca”. Astfel, Nesquik își dorește să fie un aliat al părinților și, pe lângă faptul că ajută la menținerea unei diete echilibrate, îi îndeamnă pe cei mici la joacă activă, care stimulează imaginația.

campanie-nesquik-reinventeaza-joaca

Așa a luat naștere Campania ”Nesquik reinventează joaca”, ce se se desfășoară în perioada 31 mai – 22 august 2018. Care sunt premiile și cum se  desfășoară campania, puteți afla accesând acest link.

campanie-nesquik-reinventeaza-joaca2

Înainte de a încheia, vreau să vă ”avertizez” următoarele două chestiuni:

 1. Un pahar de cacao Nesquik Opti-Start cu lapte asigură celor mici 17% din necesarul zilnic de fier pentru putere de concentrare și învățare.
 2. Nesquik hrănește potențialul celui mic cu nutriția protrivită și joacă activă, care stimuleaza imaginația.

Gata, eu închei aici și aștept cu maaaare curiozitate să văd cum stați voi, cu mic, cu mare, la capitolul mișcare.  

 

Dă un share:

20 Comments

 1. Trebuie sa recunosc sunt o bunica fericita care isi petrece o parte din timp alaturi de cei doi nepoti si da fac si miscare alaturi de ei.Nu
  numai o data ne-am intrecut cu bicicletele ,am mers la bazin pentru a inota si da chiar am jucat fotbal ,eu stand mai mult in poarta binenteles.

 2. Acum ca suntem in vacanta facem sport impreuna aproape zilnic , de altfel , pe perioada scolii doar in weekend reusim.
  P.S.: Si noi adoram fotbalul desi suntem fete. 🙂

 3. La noi în familie mișcarea este numele nostru mic . Turturel este cel care dă tonul . Dimineața dăm o tură prin oraș , luăm pulsul străzii . Pentru a-mi lua energia necesară îmi prepar un nesquik si il iau la purtător , nu stiu când se termină bateriile mămicii 😂 prânzul este ca un câmp de luptă alerg cu lingurita după el , poate azi merge fara avioane si mănâncă 😎 iar seara revenim în forță în parc . Dat în leagăn , alergat la groapa de nisip , dat în delfin , alergat după pisici si pentru ca noaptea să se termine frumos pregătesc un pahar de cioco. Nesquik cu lapte cald mă așez în pat și îl privesc cum doarme . Profit de liniste 😍

 4. Cand ne permite vremea cea capricioasa, iesim zilnic in parc si ne jucam cu mingea sau ne cocotam pe aparatele de fitness. Iar cand afara ploua, ne mentinem in forma dansand:)

 5. Desi nu pot spune ca sunt un suplu nu de putine ori sunt pus in situatia de a alerga min 5 km la diverse crosuri organizate prin Bucuresti la solicitarea expresa a fiicei mele insa de fiecare data am luat medalii ,,de finisstarter,, cred ca nu gresesc termenul, fotbal, rugby din cand in cand jucam impreuna prin parc dar avem si calitatea de suporteri fapt ce ne pozitioneaza fecvent in tribuna sau peluza Miscarea e sanatoasa atat pentru trup cat si pentru suflet dar cel mai mult aceasta activitate incheaga foarte solid relatia parinte copil/prieteni atat prin sustinere, exemplu, incurajare. Iar victoriile le sarbatorim la un pahar de Nesquik 😉

 6. Helenita mi se zice, Pe buletin scrie Elena Magdalena Marcu dos Santos si daca mai era loc mai adaugam nume. In casa Santos suntem sportivi de performanta. Eu am facut gimnastica ritmica multi ani. Imi amintesc cu drag cand bunica ma ducea la antrenamente zi de zi 20 de km.Imi prepara cana de cacao cu lapte si nuci si paine aburinda la 6 dimineata. Nu stiu daca era Nesquick in acea vreme insa tare bun era.La randul meu am pastrat traditia impregnata cumva in creierii mei.Copiii mei au practicat asa : fotbal, tenis, karate, baschet, inot, dansuri role, patinaj.Acum primeaza la copii, bicicleta si cana de cacao cu lapte si nuci iar eu fac fitness in casa: sus pe scara la zugravit tavanu’ jos pe gresie la mop. sus pe scara la sters geamuri, jos in gradina la adunat ierburi si legume. Se pune nu ca fac sport, de performanta, zic….
  cristina ologeanu: @Elenita: cel mai bun sport e ăla cu geamurile și gărdina 😛 😉

 7. Mergem cu trotinetele în parc, mergem pe munte. Copiii mai merg la înot, iar din toamnă fiu-meu reîncepe hocheiul și aș vrea să o duc și pe fetiță. Nu există sporturi de fete și sporturi de băieți.:)

 8. El merge cu bicicleta in parc, iar eu alerg pe langa el 🙂 Ii arat cum se fac exercitii la sol, pentru ca eu le-am invatat si sunt atat de utile in special pentru coloana si le facem impreuna!

 9. Mergem in weekend in parc cu trotineta .
  Iar cu bicicleta zilnic in fata blocului

 10. Facem tenis de la 3 ani
  Antrenament de 6 ori pe luna
  cristina ologeanu: @Cristiana: te rog să lași numele tău complet din actul de identitate, așa cum am precizat sub întrebarea de concurs, pentru ca răspunsul tău să intre în tragerea la sorți a acestui concurs din cadrul campaniei Nesquik ”Reinventează joaca”. Mulțumesc

 11. Pe Andrei incerc sa il obisnuiesc sa iubeasca sportul si natura, inca de mic pentru ca tatal meu m-a invatat pe mine la fel. Drumetiile sunt nelipsite, dar si sporturile in care ne jucam cu mingea. Sa nu uit si de mersul pe bicicleta 🙂
  cristina ologeanu: @Adrian: te rog să lași numele tău complet din actul de identitate, așa cum am precizat sub întrebarea de concurs, pentru ca răspunsul tău să intre în tragerea la sorți a acestui concurs din cadrul campaniei Nesquik ”Reinventează joaca”. Mulțumesc

 12. Ador sa mearga cu bicicleta
  Incercam sa învețe mersul pe role
  cristina ologeanu: @Cristiana: te rog să lași numele tău complet din actul de identitate, așa cum am precizat sub întrebarea de concurs, pentru ca răspunsul tău să intre în tragerea la sorți a acestui concurs din cadrul campaniei Nesquik ”Reinventează joaca”. Mulțumesc

 13. Zilnic mergem in parc după ce iesim de la grădiniță
  cristina ologeanu: @Florina: te rog să lași numele tău complet din actul de identitate, așa cum am precizat sub întrebarea de concurs, pentru ca răspunsul tău să intre în tragerea la sorți a acestui concurs din cadrul campaniei Nesquik ”Reinventează joaca”. Mulțumesc

 14. Suntem fani fotbal. Dar avem o problema. Baietii tin cu Real, iar eu cu Barcelona, desi imi place Ronaldo. Sportul familiei este, totusi, handbalul. Iar baiatul viseaza sa joace handbal la Barcelona. Si daca baietii obisnuiesc sa joace handbal in parc, eu si piticuta facem dans cat cuprinde. Nu balet 😉

 15. Petre Cristian
  Am o poveste foarte interesantă. După ce fata mea cea mare, Maria Aida, a trecut la o grupă de vârstă superioară (cadeți + adulți), a venit la mine cu o propunere pe care nu am putut să o refuz: să vin și eu la sală. Așa că de ceva timp, de cel puțin 3 ori pe săptămână facem împreună sport. Iar alte vreo 2 zile alergăm împreună în parc! Iar dacă pun la socoteală și weekend-ul cu cea mică pe trotinetă, atunci z i l n i c sport:))
  Apropo, foarte interesante și informațiile despre Cacao Nesquik.

 16. Oprisanu Valerica: Baiatul meu, Dante a facut mereu miscare si sport. Dupa un an si ceva de hochei am simtit multe transformari in bine ale lui. Acum, vara, face inot si e foarte incantat de progresele facute.
  Altfel merge cu rolele non-stop daca s-ar putea iar eu vrand nevrand merg pe langa el cu vitezamult mai mare decat cea de mers.
  Iesim mult in parc, ne jucam in familie cu mingea, jocuri chiar de cand eram noi mici gen rațele șși vânătorii.

 17. Baiatul cel mare Andrei face baschet de 2 ori pe saptamana, iar mezinul Alex face inot de 1-2 ori pe saptamana. Cu cel mic ies in parc cu trotineta zilnic, pentru ca are intalnire cu prietenii si colegii de scoala la ora 17:54 :-). Sotul iese cu baietii cu bicicletele macar 1 data pe saptamana.

 18. Baiatul merge de 3 ori pe saptamana la club, la antrenamentele de fotbal (practica acest sport de aproximativ 4 ani); in timpul liber mergem toti 4 (eu, sotul, baiatul si mezina familiei) in parc sau la tara fie cu cate o minge (jucam fotbal, baschet ori ratele si vanatorii) ori cu bicicletele (fetita isi doreste sa renunte la rotile ajutatoare, asa exersam intens). Vacanta minunata in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Scroll Up
%d blogeri au apreciat: