fotbal-feminin.-Juniori-versus-Seniori3

Fotbal feminin. Cum dăm noi, fetele, cu picioru’-n minge e o adevătară poezie

Fotbal feminin. Amatori. Cine zice că doar băieții știu să joace fotbal? Și fetele pot da cu piciorul în minge. Cu grație, aș zice. Și cu talent, aș adăuga. Ce, nu mă credeți? Ba să mă credeți! Eu nu cred că există lucruri pe care să le poată face doar băieții și lucruri pe care le fac doar fetele. Experimentăm. Orice. Ce contează că suntem fete? Putem să batem cuie, putem să jucăm fotbal, să meșterim prin casă. Dacă nu încercăm, nu vom ști care ne sunt limitele. Corect? Corect!

Și, ca să vă demonstrez că toate ce de mai sus nu sunt doar cuvinte motivaționale, am să vă arăt cum jucăm noi fotbal în familie.

Ei, cum vi s-a părut?

Nu suntem noi profesioniste în ale fotbalului. Dar e o ocazie bună de distracție, de conectare, de relaxare. Chiar dacă nu respectăm toate regulile fotbalului. Ce contează? Ne jucăm, ne distrăm și asta este tot ce contează.

Așadar, dragi mămici, haideți la fotbal! Un henț, un fault, un offside… nu contează. Le facem pe toate! Daaaaar… cine râde, cine se distrează? Încercați și voi. Merită!

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like…
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close