alexia fericita

Forbes Kids Festival 2019, festivalul despre care copiii voștri vor povesti mult și bine

Care este una dintre cele mai mari dorințe ale oricărui părinte? Să își vadă copilul fericit. Și cum știi că ți-ai făcut copilul fericit? Nu (neapărat) doar pentru că i-ai cumpărat ce și-a dorit mult mult mult. Știi că ți-ai făcut copilul fericit atunci când îl vezi că râde, că se simte în largul său. Sau când mergi cu el la un eveniment unde ziua pare prea scurtă, un eveniment despre care copilul va vorbi muuuuult timp după ce acesta s-a încheiat.

Noi suntem fani evenimente. Al evenimentelor la care amândouă, Alexia și eu, nu avem nici cel mai mic risc să ne plictisim, sau să avem timpi morți. Evenimente la care putem face lucruri împreună, sau la care Alexia are ceva captivant de făcut, atât de captivant încât să am timp să îmi trag eu sufletul, să mă readun pentru următoarea rundă de joc și alergat… următoarea rundă de copilărit. Evenimente din care fiecare avem câte ceva de învățat. Și despre care să povestim muuuuulte.

La un astfel de eveniment (cu toate ”ingredientele” de mai sus) vreau să vă invit. Și tare mi-ar plăcea să mergeți și să-mi spuneți cum vi s-a părut. Este vorba despre Forbes Kids Festival – Pași către viitor 2019, organizat de revista Forbes Kids.

Forbes Kids Festival 2019

Revista Forbes KIDS organizează a doua ediție a celui mai important festival dedicat copiilor: Forbes Kids Festival – Pași către viitor. Festivalul este construit în jurul unui concept unic, axat pe meserii. Astfel, pe parcursul întregului eveniment, copiii – mai mari sau mai mici – vor avea ocazia să descopere tainele diverselor profesii: arhitect, designer, farmacist, stomatolog, actor, contabil, pictor și lista este mai lungă!

La Forbes Kids Festival – Pași către viitor 2019 veți avea parte de spectacole inedite, activități creative și educative, sport, dans, jonglerii, baloane de săpun, picnic, concursuri, ba chiar și Mini Disco. Organizatorii au pregătit un spațiu mare de joacă, dar și unul special de relaxare. Plus multe activări care să-i țină ocupați și fericiți pe toți membri familiei. Evenimentul se va desfășura pe pajiștea verde și generoasă din Parc Mogoșoaia, sâmbătă, 6 iulie între orele 10:00-20:00.

Participarea la ateliere este gratuită pentru copii.

Intrarea la Forbes KIDS Festival este liberă. DAAAR, pentru a afla ultimele noutăți legate de festival, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag. Mă poți urmări și pe FACEBOOKpe INSTAGRAMdar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.

Join 18K other subscribers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: