Flashmob Zurli 27.04.2014

Mobilizarea! Se aude? MOBILIZAREAAA! Gașca Zurli dă chemarea la un flashmob. Zău că nu trebuie să ratăm așa ceva! Cum ce? Să mergem cu mic, cu mare să participăm la filmarea clipului ”Am o căsuță mică”. Duminică, de la ora 12.00, în Parcul Copiilor din sectorul 4, chiar în spatele Palatului Național al Copiilor.
După spectacolul de lansare a CD-ului, ”Am o căsuță mică”, vom ieși în gașcă mare din Palatul Copiilor și vom dansa. Nu dăm din buric, ci dansăm ”Am o căsuță mică”. Cine nu știe coregrafia, nu-i bai, o învață. Pe loc. Așadar, țineți minte și prezentați-vă la apel: duminică, 27 aprilie 2014, ora 12, Parcul Copiilor, sector 4.

Noi vom fi, pentru că, înainte de filmări, vom participa la spectacolul care va începe la ora 11.00 la Palatul Copiilor.
Va fi cel mai frumos început de zi aniversară pentru Alexia, sunt sigură!

Ah, și dacă tot am pomenit de CD, e esențial să vă spun că acesta se va comercializa de săptămâna viitoare în Librăriile Cărturești și prin SINCRON. Cei din țară și de pesre hotare, deocamdată, pot face comandă prin e-mail la contact@zurli.ro. Dar, cât de curând, ”Am o căsuță mică” se va putea cumpăra și online. Prețul: 25 de lei.
Pentru că încă nu am pus mâna pe CD, vă arăt doar o imagine cu (,) coperta lui.

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close