Fii-mea, regina spoturilor publicitare

Așa i-a spus Fifi, după ce a văzut-o pe Alexia mea într-un clip în care vorbea despre noul CD marca Zurli, ”Jocuri de jucat în trafic”,  cu Mirela Retegan și Fetița Zurli. Dar, să vă iau ușurel, cu începutul, că așa e normal, nu?

Boooon! Ajunge omu’ acasă după o zi obositoare de muncă și este luat în primire de una bucată copil plin de energie. Mă comut imediat pe full battery și încerc să fac față asaltului Alexiei. Era fericită că luase premiul 1 la un concurs la grădi, și și mai fericită pentru că adusese curierul un CD pe care mă tot rugase să i-l iau: ”Jocuri de jucat în trafic”,  cu Mirela Retegan și Fetița Zurli. A fost o surpriză plăcută pentru ea să îl găsească. Și pentru mine că l-am primit cadou 😉

Iau eu telefonul și îi spun Alexiei, în timp ce studia coperta, că vreau să îi fac o poză cu el și să i-o trimit Mirelei Retegan, cu un mulțumesc din tot sufletul.

-Nuuuuu, nu vreau poză!, mă repede fii-mea

Bine, nu facem poză. Îi voi mulțumi Mirelei pur și simplu”, îmi zic eu în sinea mea. Dar nu apuc să las telefonul pe masă, că Alexia mă repede:

-Nu vreau poză, vreau să mă filmezi și să îi trimiți și Mirelei și Fetiței Zurli

Hait, hai că am încurcat-o! De când cu leapșa cu mesajul de la Smiley și răspunsul ei pentru același Smiley, fii-mea a prins gustul filmulețelor”. Nu apuc să apăs pe butonul de rec, că Alexia mea ia CD-ul și spune:

  • Acesta este un CD cu jocuri de jucat în trafic, făcut de Zurli

-Stai, măi mami, să pornesc și eu aparatul, unde tot turui atâta? Note to myself: am îmbătrânit, maică, mă mișc în reluare

-Of, hai odată!, zice ea și o ia de la capăt. Din nou, eu am rămas în urmă, dar nu am mai întrerupt-o, am dat rec și a ieșit asta (link: https://www.youtube.com/watch?v=J-42wHGKNSk)

Apoi, îi zic:

-Nu vrei să mai încercăm încă o dată? Cred că era obiectivul murdar și nu s-a văzut bine. Dar, te rog, de data asta așteaptă să îți fac eu semn când să începi să spui ce vrei.

-Bine, bine

Dau rec, fac sem din cap, iar ”regina spoturilor publicitare” își face numărul. Filmările ne-au fost întrerupte când tati, tot zappând tv-ul, a dat de minioni, apoi de… Smiley. Ei, aici s-a dus naibii orice filmare. Donșoara mea s-a topit toată și a preferat să vadă clipul lui.

Ce m-a uimit a fost textul de prezentare a CD-ului folosit de Alexia. Ca un adevărat profesionist, dom’le! Zici că face reclame de o viață, nu alta. Plus jocul ei actoricesc…

Dar, cum ea nu a apucat să ofere detalii, deh, e de înțeles, a apărut feblețea ei!, zic să urmăriți umrmătrul clip, făcut de adevrați profesioniști 😉 (link: https://www.youtube.com/watch?v=Xci0w3VKw0w)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close