Extratereștri, planete, nave spațiale, desene animate și un concurs Disney Junior

CONCURS ÎNCHEIAT. AICI este lista câștigătorilor

De ceva vreme, în fiecare sâmbătă dimineață, fii-mea nu se dă dusă de la Disney Junior. Este absolut fascinată de ”Miles în spațiu”, un serial care, aparent, prinde mai mult la băieți, căci nu este cu ponei, cu prinți și prințese. Daaaar am o explicație în cazul Alexiei și pasiunea ei pentru acest serial: fii-mea spune că ea a venit de pe altă planetă special pentru mine și pentru tati, că va sta puțin pe aici, pentru că a vrut să ne cunoască, apoi se va întoarce la planeta ei secretă.

 

Sinceră să fiu, serialul m-a cam prins și pe mine. Este diferit. În primul rând, îmi place că induce ideea de muncă în echipă, de familie, de responsabilitate. Bine, nu vreau să vă speriați, acestea sunt niște mesaje subliminale, sau, cel puțin, asta a fost concluzia mea după câteva episoade…

Dar, mai bine, vă spun câteva generalități despre ”Miles în spațiu”, pe care vă invit să le citiți cu atenție, apoi spun… ”START CONCURS!”, căci prietenii de la Disney Junior România vor să vă dăruiască  patru sticle din aluminiu ”Miles în spațiu”.

 • „Miles în spațiu” este un serial animat de aventuri intergalactice pentru copii, ce a debutat la 23 mai, la ora 10:55, la Disney Junior.
 • Acţiunea serialului pornește de la adevăruri ştiinţifice şi spaţiale unice și prezintă misiunile în spaţiul cosmic ale tânărului aventurier Miles Callisto şi ale familiei acestuia Phoebe – mama şi căpitanul navei, Leo – tatăl, inginer mecanic, Loretta – sora mai mare şi un geniu al tehnologiilor şi robo-struțul Merc – cel mai bun prieten al lui Miles
 • Împreună, cei cinci explorează noi galaxii pline de extratereştri ciudaţi, vehicule la fel de vechi ca spaţiul şi gadgeturi high-tech, iar micii telespectatori şi familiile lor pornesc şi ei într-o călătorie futuristă creată special pentru a alimenta interesul natural al copiilor față de spaţiu și care le reamintește, în același timp, importanţa a ceea ce pot găsi doar acasă – căldura și sprijinul familiei.
 • pentru dezvoltarea serialului „Miles în spațiu” și-au pus mintea la contribuție experţi în spaţiu, ştiinţă şi tehnologie de la NASA, Jet Propulsion Laboratory (JPL) din cadrul NASA, Space Tourism Society şi Google

 

Și acum… ta-daaaam CONCURS!

Cum ziceam, Disney Junior, postul care difuzează serialul ”Miles în spațiu”, are de oferit 4 sticle din aluminiu imprimate cu chipul personajului principal din serialul despre care v-am povestit mai sus. Dacă vreți să vă numărați pritre cei 4 care vor primi câte o sticlă, atunci urmați toți pașii de mai jos:

1. Lăsați un comentariu la finele acestei postări cu numele vostru complet din actul de identitate

2. Răspundeți corect la întrebarea: ”Cum se numește robo-struțul, cel mai bun prieten al lui Miles?”

Perioada înscrierilor: 15-25 iunie 2015, ora 14.00

Cei 4 câștigători vor fi aleși cu ajutorul random.org și vor fi anunțați aici, pe blog

Premii: 4 sticle din aluminiu similare celor din imagine

 

 

Vă rog să nu vă grăbiți, ca să nu greșiți. Voi lua în calcul un singur răspuns de persoană, fără reveniri, fără completări. De asemenea, insist să NU vă înscrieți fiecare membru al familiei pentru că nu așa vă creșteți șansele de câștig. Nu este corect față de ceilați concurenți. Voi valida un singur Popescu, un singur Ionescu, un singur Mihăică înscris de pe același IP. Ne dorim un concurs curat, cu șanse egale pentru toată lumea.

Dacă vreți să aflați ce părere au copiii despre spațiu, extratereștrii și planete, urmăriți acest film senzațional.Mă simt nevoită să vă avertizez: veți râde cu poftă!

35 Comments

 1. Roxana Mirela Dumitrascuta
  Numele robo-strutului este Merc.

 2. Calin Viorela Mirabela

  Robo-strutul se numeste Merc.

 3. Iacob Georgeta
  Numele celui mai bun prieten al lui Miles este Merc, un robo-strut.
  P.S. Si noi suntem fani Plusica si Sofia, dar ssssst, sa nu mai spuneti nimanui ?

 4. Se numeste Merc. Iar apropo de articol, fata mea cea mare e cam de aceeasi varsta cu Alexia si e si ea absolut captivata de serial. Asa ca eu cred ca acest desen captiveaza atat fete cat si baieti. 🙂

 5. Lazaroi Ileana
  Robo-struțul Merc este cel mai bun prieten al lui Miles.

 6. Robo-strutul, cel mai bun prieten al lui Miles, se numește Merc.

 7. Ana-Maria Gliga
  Numele robo-strutului este Merc.
  Si cu aceasta ocazie adaug si explicatia M.E.R.C = Mechanical Emotionally Responsive Creature 🙂

 8. Numele meu este Croitoru Cristina Onisoara si numele robo strutului este Merc.

 9. Picincu-Hobjila Viorica
  Merc este cel mai bun prieten al lui Miles

 10. Roxana Hortolomei

  Merc este robostrutul!

  Trebuie sa-ti multumesc Cristina,,,fiica mea imi povestise zilele trecute de “stronautul Miles” si de-abia acum am inteles ce anume :))))

 11. Şi Rares e fan Miles în spațiu….
  Teodora Găină
  Robo-Struțul se numește Merc

 12. De ceva vreme ne dorim un telescop 😀 Poate îi găsim și pe prietenii noștri de la Disney Junior prin spațiu cu el, și pe robo-struțul Merc 🙂
  Pătrăucean Nicoleta is my name 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: