webstock

Eu tot am câștigat ceva la Webstock 2018, chiar dacă nu am plecat acasă cu o diplomă 

Din cele peste 260 de propuneri primite, cei 46 jurați au decis că ambele mele campanii propuse pentru Webstock Awards 2018 merită să ajungă în finală la categoria ”Bloggers Projects”. Webstock Awards reprezintă un fel de Oscaruri pentru oamenii din online. Deci, am toate motivele să mă simt atât de fericită că mi-am văzut numele pe panou, nu?

#VreauSăPlecDInRomânia și #OreDeSiguranțăÎnȘcoli au fost pe aceeași listă cu multe proiecte mari din onlie. Multe dintre acestea, sponsorizate de companii mari. Cum am fost eu printre nominalizați? E ca și cum un înotător amator ar ajunge printre primii 10 clasați la Jocurile Olimpice, fără antrenamente, fără să fi participat la orice altă competiție.

webstock

Nu am câștigat niciun premiu la Webstock 2018. Nu am plecat acasă cu una dintre diplomele oferite de organizatori, Evensys. Dar, pentru mine, numai faptul că am văzut numele celor două campanii pe acea listă de finaliști a fost un premiu în sine pentru munca mea. Știți vorba aia, e important să participi, nu doar să câștigi. Este al doilea an în care particip la Webstock, primul în care mi-am înscris două proiecte și primul în care am ajuns printre finaliști. Și e lucru mare pentru mine.

Webstock este mai mult despre oameni decât despre online

De 10 ani, Webstock dezlipește oamenii din fața calculatoarelor și îi aduce față-n față. Măcar o dată pe an. Din ce în ce mai mulți de la an la an. Atât de mulți, încât tot etajul 1 al hotelului Marriott e prea mic. Poate că Manafu & Co, adică toți cei care se fac ”vinovați” de Webstock, ar trebui să găsească un loc mai mare, mult mai mare, unde să încăpem cu toții.

webstock awards

Webstock este despre a aduna oamenii, despre a-i face să se vadă face to face, nu doar prin likeuri, commenturi, share-uri și inimioare la postările din online. Mie, cel puțin, acest eveniment mi se pare ocazia perfectă de a revedea oameni dragi din online, oameni cu care mă văd zilnic, dar numai virtual. Este ocazia de a mă îmbrățișa cu ei, de a le zâmbi, de a râde cu lacrimi la poveștile noastre.

Webstock este și despre a cunoaște oameni noi

Webstock este și despre a descoperi că ”ăia mari” nu sunt niște fițoși. Și nici balauri nu sunt. Uite, de exemplu, la decernarea premiilor, i-am suflat în ceafă lui zoso.ro. Ăla despre care am auzit că ar fi un babau. Sincer, nu mi s-a părut babau. Are un cap, doi ochi, două mâini, două picioare, o gură… Am râs, am glumit, am numărat sticlele de votcă primite de premianți…

Ah, și i-am zis să-și bage bine-n cap că bloggerii de parenting nu se duc devreme la culcare, știu să se distreze și pot vorbi și despre altele decât despre copii. Nu m-a bătut, nu m-a înjurat. Ba chiar am glumit toooaaată seara cum treceau câștigătorii cu sticlele primite de la sponsori pe sub nasurile noastre și nu ar fi făcut și ei măcar una cadou, pentru galerie… Într-un final, cineva a făcut un gest nobil și i-a dat lui Vali o sticlă cu licoarea bahică. Sticlă pe care, a se nota, Vali a făcut-o cadou, mai departe.

webstock

Cum a fost pentru mine la Webstockul aniversar? Cam așa:

Am descoperit o Andreea Esca DEMENȚIALĂ, un Cabral serios, l-am ascultat cu interes pe Vlad Voiculescu. L-am descoperit pe Cornel Amariei, considerat unul dintre cei mai inteligenți tineri de pe planetă. Un om care, în ciuda realizărilor sale, este foarte modest. Am ascultat-o live pe Delia… Dar, mai bine, dați voi un clic și urmăriți înregistrarea ediției Webstock 2018. Zău că merită să-i ascultați pe oamenii ăștia!

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like…
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close