Eroina de la metrou

Dacă mergeți cu metroul prin București, fiți cu ochii în patru! Nu știți de unde va răsări eroina. Super-eroina. Am întâlnit-o în această dimineață, pe peronul de la Piața Sudului. Vorbea mult, râdea mult, alerga cu o viteză amețitoare, de îi fâlfâia pelerina-i verde…

Mi-a spus că se numește super-eroina Alexia, a venit de pe planeta Curcubeu să facă fapte bune, să-i ajute pe oameni să fie fericiți și să nu mai fie răi.

Acesta este noua identitate a Alexiei mele, de când a primit o pelerină cadou de la Nestle, după ce am acceptat invitația lor de a merge la Mall Băneasa, la Grand Cinema, pentru a vedea cea mai recentă producție ”Minionii” (la care fii-mea a râs în hohote). Poze de la party-ul ce a precedat vizionarea am pus pe Facebook, pe pagina blogului.

Despre cereale, Alexia nu a avut nimic de comentat, că doar consumă zilnic sortimente variate de cereale Nestle , nimic nou, deci. Însă pelerina a fost cireașa de pe tort! Aleargă de colo colo, se urcă pe scaun în casă, se prezintă, când tare, când șoptit: ”Sunt Alexia, eroina de pe planeta Curcubeu și am venit pe pământ să…” și aici lista faptelor ce urmează să le înfăptuiască e lungă.

Dacă atunci când doarme dă pelerina jos, să se odihnească și ea, când iese pe stradă, e musai să o poarte. Ca să îi avertizeze pe locuitorii planetei pământ că ea a venit aici cu o misiune clară.

Deja cred că ar trebui să iau de bun ce zice Alexia, nu de alta, dar nu e prima oară când îmi spune că ea e un extraterestru într-un corp de copil. Să mă apuc de cursuri de limbi… extraterestre?

5 Comments

  1. Hahahahahahahahaha…cat de haioasa si frumoasa este super-eroina noastra Alexia !
    Da…cred ca ar trebui sa aplici la un curs special de de limbi…extraterestre !!! 🙂 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close