banner engleza pentru copii eka

Engleza pentru copii, cursuri pentru toate vârstele, oferite de EKA

A-nceput și școala. Din nou. Invariabil. Odată cu noul an școlar, părinții încep să își facă planuri pentru diverse activități extra-școlare pentru copii. Din acest motiv, vreau să vă prezint o ofertă de cursuri de engleză pentru copii, oferite de EKA (English Kids Academy). Am mai scris despre ei, aici, iar articolul cu pricina, din ce spun statisticile Google Analytics, a fost printre cele mai citite din luna august. Așa că, mi-am zis, nu ar strica să vă fac cunoscută oferta lor de toamnă, nu?

Așadar, părinții care doresc să afle mai multe despre cursurile de engleză pentru copii, să citească cu atenție cele ce urmează. Iar cui i se pare o ofertă atractivă să acceseze acest link pentru mai multe detalii. Eu zic să vă grăbiți, căci cursurile încep mintenaș, pe 25 septembrie, adică.

English Kids Academy pune la bătaie ultimele locuri la cursurile de limba engleză pentru anul școlar 2017-2018!  Cursurile vor începepe 25 septembrie și se desfășoară săptămânal, pe următoarea structură, în funcție de vârsta și pregătirea copilului:

  • Sing & Play (alături de părinte, de la 6 luni la 2 ani);
  • Wiggle & Grow (de la 2 la 3 ani);
  • Laugh & Learn (de la 3 la 4 ani);
  • Playful English (de la 4 la 7 ani);
  • Happy English (de la 8 la 14 ani);
  • English for Teens (de la 15 la 18 ani).

Pe lângă cursuri, EKA oferă EVALUĂRI GRATUITE pentru copii, înante de începerea cursurilor, în oricare dintre cele trei centre ale noastre din București: în zona Tineretului, în zona Victoriei-Ion Mihalache sau Lujerului.

EKA pune la bătaie experiența dascălilor din Londra și a specialiștilor din România, ajutându-i pe copii și pe adolescenți să vorbească limba engleză corect, fluent şi convingător. Rata de promovabilitate a fost de 100% la examenele Cambridge, susținute de elevii EKA între anii 2010-2017.

banner engleza pentru copii eka
EKA este SINGURUL centru de limbi străine cu 8 puncte de excelenţă în inspecţia independentă EAQUALS, instituţie cu sediul în Marea Britanie care acreditează excelența în predarea limbilor străine.
Locurile sunt limitate! Informații și înscrieri la e-mail englezapentrucopii@ih.ro sau 0723 900 204.

Despre English Kids Academy
English Kids Academy estedivizia International House specializată în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge. Rezultatele copiilor la examenele internaționale au determinat Cambridge English Language Assesment să acorde English Kids Academy titlul de unul dintre cele mai bune centre din țară, cu “impact educațional excepțional”, în anul 2016.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: