“Dovlecisme” de Halloween

Weekendul acesta e „Haloinul”. Halloween, adicătelea. Dacă nu aveţi ceva programat, am două sugestii: vineri, la Antipa, şi sâmbătă, la Sky Bar. Ambele în Bucureşti, deci.

Să le iau pe rând.

Vineri, pe parcursul întregii zile, la Muzeul „Grigore Antipa”, sunt aşteptaţi copiii dornici de „dovlecit”, la o serie de activități în spiritul sărbătorii de Halloween.

Copiii vor putea să se înscrie la o serie de ghidaje tematice, la finalul cărora vor fi recompensați cu multe premii supriză! Mitologia unor popoare a atribuit pisicilor negre, liliecilor, precum și altor creaturi înfricoșătoare, o simbolistică ce nu are legătură cu realitatea. Haideți să căutăm împreună aceste vietăți în Muzeu, și să descoperim adevărul științific despre ele!

Ghidajele tematice se vor desfășura pe tot parcursul zilei, cu începere de la orele: 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 17.30, 18.00, 18.30 și 19.00.

Costul de participare este de 10 lei/copil.

Înscrierile se pot face în limita a 20 de participanți/grup, la telefon 021.305.60.31, sau pe e-mail: info@antipa.ro.

 

Sâmbătă, la Sky Bar, de la ora 11.00, cei de la BluParty, organizează un atelier de decorat dovleci.

BluParty organizează un atelier creativ de sculptat și decorat Dovleacul de Halloween, special pentru copii. Înscrierile se pot face prin completarea acestui formular de participare la atelier până vineri, 30 octombrie, ora 10:00.

Intervalul orar: 11.00 – 12.00

Locația: SkyBar din Calea Dorobanți, nr.155, et.5 (harta aici)

Participanți: 15 copii

Vârsta copiilor: 4 – 12 ani

Coordonator atelier: Marinela Butică, actriță

Investiţia: 49 de lei copil/parinte – include consumabilele

Plata: se efectuează sâmbătă, la Atelier

1 Comments

  1. Super evenimentele. Ador aceasta sarbatoare, chit ca nu e ea romaneasca, are o idee foarte bine conturata, distractiva si spre deosebire de clasicele sarbatori religioase, aceasta are un impact puternic asupra oamenilor, asupra tinerilor in special. Pe langa asta, cui nu-i plac placintele de dovleac facute in ziua asta, sau cui nu-i place sa se joace putin de-a sculptatul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close