Distracţie cu mascotele Minimax

Ieri seră am dus-o pe Alexia la prima ei conferinţă de presă din acest an (a mai fost anul trecut la un eveniment de presă). Postul de televiziune Minimax a invitat presa şi piticii la Funland din Unirii la un eveniment de relansare. Ce presupune această relansare am să vă scriu separat. Acum vreau să vă povestesc cum (nu) s-a descurcat fii-mea la acest eveniment.

Cum am ajuns ceva mai devreme decât ora începerii evenimentului, Alexia a avut la dispoziţie toată scena pe care Marius Florea Vizante urma să prezinte. Decât să vă povestesc, mai bine vă arăt ce a făcut Alexia:

1. S-a ascuns printre baloane (ghiciţi unde e pitica?):

2. A alergat de colo colo:

3. Apoi când au început să apară alţi copii pe scenă, Alexia a plecat în căutarea altui colţ doar al ei. Fireşte, cu baloanele după ea:

 

Nu vreţi să ştiţi cât m-am “distrat” eu prin metrou cu baloanele acelea legate de geanta mea. Eu, îmbrăcată la patru ace…

4. Tot fugind de colo colo, a dat peste camera unde nişte băieţi şi fete de costumau în personajele-mascotă ale postului Minimax. Cum pisica albastră e febleţea Alexiei, maimuţica mea s-a lipit de geam şi s-a uitat hipnotizată la mâţa pe care o vede zilnic la TV.

 

5. Dar, când mâţa a ieşit să facă poze cu ea, Alexia s-a speriat şi a luat-o la fugă…

 

Toată seara am încercat să o conving să se pozeze cu mascotele. “Da-daaa, poje pisii!” zicea ea bucuroasă. Ajungea lângă mascote, însă, mă strângea tare de mână şi mă trăgea în direcţia opusă… Cum Alexia a refuzat să facă poze cu personajele Minimax, pe principiul “Uite, mami, nu te papă, nu-ţi fac nimic rău”, m-am fotografiat eu cu ele 😉

6. După ce a vorbit despre noua imagine Minimax, dar şi despre concursul lansat cu această ocazie (detalii, am zis, vă ofer în următoarea postare), Vizante a invitat picii prezenţi pe scenă să le dea cadouri. Alexia a vrut şi ea “cadoi” (cărui copil nu-i place să primească daruri?), aşa că se ducea spre cei care coborau de pe scenă să le  ia cadourile din mâini. “Mami, du-te sus, acolo la nenea să îţi dea cadoiul tău”. Fii-mea nu şi nu. Ruşinoasă foc! Abia a acceptat să se apropie de scenă la mine în braţe. Dar, cum nu a vrut deloc să urce pe scenă, nu a primit nici un “cadoi”. Degeaba am încercat eu să o fac să nu mai plângă. Ea voia cadoi, şi voia ca nenea să vină la ea, peste mese, să i-l dea. Cu ocazia asta am decoperit o latură a ei care nu-mi place: e tare tare ruşinoasă/sălbatică. Mă uitam la copiii mai mici decât ea că nu aveau nici o problemă să urce pe scenă, alături de alţi copii. Dar fii-mea, speriată ca de bombe! Of-of!

În fine, s-a mai liniştit, şi, cum s-a golit scena, s-a urcat din nou pe ea. S-a pus în fund şi s-a uitat la desene…

 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: