Distracție ca fetele, la 5 ani

Noi, la vremea copilăriei, ne jucam cu păpușile înșirate pe un covor așternut pe asfalt. Cântam ”Are mama o fetiță” plus altele de genul și reproduceam scene din cărțile cu povești. Mai târzior a apărut ”Magicianul” cu a lui Abracadabra. Acum, altfel stau lucrurile.

Ce fac fetele noastre când ies afară? Cam asta:

Eu, una, sunt tare încântată că i-am cunoscut pe cei de la Zurli și că am mers la spectacolele lor. În nenumărate postări le-am mulțumit și le-am mărturisit iubirea ce le-o port. Și nu mă voi opri. Asta pentru că ei fac lucruri absolut minunate.

Și dacă tot am pomenit de lucrurile pe care le fac ei, iată, am ceva de anunțat: se lansează primul audiobook Zurli, ”Zboară, zboară Vrăjimăturică”. O carte cu o poveste minunată însoțită de un CD cu povestea lecturată chiar de Tanti Prezentatoarea, adică de Mirela Retegan. Desigur, pe CD intervin toate personajele din Gașca Zurli, cum altfel?

Lansarea va fi una de poveste. Miercuri 24 iunie, la ceas de seară, aveți întâlnire la Mall Promenada, unde toată Gașca Zurli vă așteaptă la o sesiune de autografe.

Va fi o lansare plină de surprize, căci sunt invitate două doamne minunate. Vocea uneia dintre ele ne-a bucurat auzul nouă, părinților: Alexandrina Halic. Iar cea de-a doua invitată va fi actrița Dorina Chiriac.

Deci, rețineți: Lansarea cărții ”Zboară, zboară Vrăjimăturică” va avea loc miercuri,  24 iunie, ora 18.00 la Mall Promenada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close