webstock 2019

Din nou nominalizată la Webstock Awards. De data asta cu #ProfesorPentruViitor

Au mai rămas doar câteva zile până începe Webstock – cel mai mare eveniment din offline dedicat oamenilor din online. Nu pot să nu mă mândresc că la Webstock Awards, printre cei 11 nominalizați la categoria ”BestSocialGoodCampaigns”, se află și proiectul meu, #ProfesorPentruViitor, seria de interviuri cu acei oameni minunați de la catedră care au ieșit din linie și au schimbat metoda de predare învechită în una adaptată nevoilor societății actuale și viitoare. Ca să nu mă întind aici cu explicațiile despre proiect, vă propun să intrați pe link și vă veți lămuri ce e cu el.

Este pentru al doilea an consecutiv când mă regăsesc pe lista nominalizărilor la Webstock Awards. Anul trecut, am fost printre finaliști cu două dintre proiectele mele: #VreauSăPlecDinRomânia și #OreDeSiguranțăÎnȘcoli. Nu am câștigat anul trecut. Nu cred că voi câștiga nici în acest an. Pentru că proiectul meu, #ProfesorPentruViitor, aflat la început de drum, este la concurență cu alte proiecte uriașe, cu efecte imediate. Dar, pentru mine înseamnă enorm faptul că sunt, din nou, pe lista scurtă a proiectelor din online cu efecte în offline.

Așadar, pe 4 octombrie voi fi prezentă la Webstock, cel mai longeviv eveniment de social media din Romania. Voi fi acolo să mă revăd cu oamenii dragi din online. Voi fi acolo să cunosc oameni noi și, nu în ultimul rând, să îi aplaud pe câștigătorii ediției din acest an!

Ce se pregătește pentru Webstock 2019?

Ediția de anul acesta va fi deschisă de două sesiuni pline de inspirație, ce vor reuni pe scenă oameni importanți, care au schimbat percepții, care au educat comunități și care au o voce puternică atât în social media, cât și în offline.

Printre speakerii de anul acesta se numără: Therese Hydén (Ambasadorul Regatului Suediei în România), Pavel Bartoș (Actor), Răzvan Exarhu (Jurnalist), Selly (Vlogger), Mircea Popa (Vlogger), Marius Coman (Vodafone), Bogdan Naumovici (23 Communications), Vladimir Kalinov (Raiffeisen Bank), Valentin Pintilescu (Loolookids & Tralala), Raul Gheba (Writer & Comedian), Nansi Lungu (Bitdefender), Rareș Năstase (Senior Correspondent, Pro TV), Livia Fericean (Samsung) etc. Lista completă a vorbitorilor este disponibilă pe www.webstock.ro.

vorbitori webstock 2019

Gala Webstock Awards

Ca în fiecare an, la final de zi, evenimentul găzduiește Gala Websotck Awards, cea mai inedită competiție din mediul online românesc. Vor fi premiate cele mai creative proiecte și campanii din mediul digital din ultimul an. Lista tuturor nominalizaților este pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close