Despre votarea pentru concursul minifashion.ro

Se pare că e nevoie să revin cu lămuriri legate de desfăşurarea concursului. Asta pentru că unii dintre voi mă acuză că nu public toate comentariile şi că am furat eu din voturile concurenţilor.

Legat de comentarii: având în vedere că e blogul meu, îmi rezerv dreptul de a selecta ce apare pe el. Nu tolerez limbajul injurios şi lipsa de respect. Astfel că am fost nevoită să şterg mesajele care îi jigneau pe concurenţi, pe susţinătorii unor concurenţi, pe cei care postau comentarii sau chiar pe mine. Nu accept ca pe blogul meu să apară înjurături, şi, credeţi-mă, nu puţini sunt aceia care folosesc un limbaj trivial, transformând, din păcate, acest concurs într-unul al înjurăturilor. Atunci când intri în casa cuiva e de minim bun simţ să nu jigneşti gazda şi nici pe musafirii săi. Îţi place, rămâi, nu-ţi place, poţi pleca.Aşa cum eu nu v-am jignit şi v-am răspuns politicos, indifferent de acuzaţiile voastre, aşa şi eu am pretenţia ca voi să nu-i jigniţi pe ceilalţi concurenţi, pe cei care postează sau pe mine.

Legat de voturi: dacă pot şterge/respinge anumite comentarii, asta nu înseamnă că pot face acelaşi lucru şi cu voturile susţinătorilor voştri. Să fie clar: administrarea blogului ţine de mine, administrarea tabelului cu voturi ţine de site-ul care mi-a furnizat acest model de tabel (polldaddy.com). Adică BLOGUL E UNA, TABELUL E ALTA. Sunt 2 lucruri total diferite pe unul îl pot modifica, pe altul nu. Pot şterge poze, comentarii, dar NU pot şterge/adăuga voturi, nu pot şterge/adăuga concurenţi în tabel. Singurul lucru pe care îl pot face cu tabelul de vot este acela de a-l şterge.

Sunt concurenţi care spun că nu s-au contorizat voturile prietenilor pe care i-au direcţionat către blog. Eu, personal, am verificat dacă e posibil aşa ceva. Tabelul se actualizează de către cei care îl administrează, (ADICĂ NU DE CĂTRE MINE) la un anumit interval de timp. Pentru asta, am făcut nişte print screen-uri. Pe care le aveţi mai jos. Unele sunt cu situaţia de ieri a voturilor, ora 17.30, altele cu situaţia de la 10.30. Se poate vedea foarte lesne că SE CONTORIEAZĂ VOTURILE! Deci voturile se actualizează (ieri 1217 voturi, azi 1308 voturi). Acum, dacă încă mai sunt personae care vă spun că v-au votat dar nu a fost “pontate”, asiguraţi-vă că VOTEAZĂ CUM TREBUIE.Adidcă să facă fix următorii paşi:

1.Dă un click cu mouse-ul pe numele concurentului DIN TABEL

2. Se asigură că în dreptul numelui a apărut un V verde

3.Se deplasează cu mouse-ul până la finalul tabelului

4. Dă click pe butonul VOTE

NU SE PUNE CA FIIND VOT DACĂ:

-ai dat click pe numele concurentului şi atât

-ai selectat numele din tabelul de vot dar NU ai apăsat VOTE

-ai dat click pe poza concurentului (am observat că s-au dat ffff multe clicuri pe poze! ERONAT, nu s-a pus ca fiind vot-eu nu am cum contoriza cine a vrut să voteze dând click pe poză, cine a făcut asta doar ca să s euite la poză).

Acum, am un anunţ de făcut: dna Severineanu, mama concurentei cu numărul 25 –Severineanu Izabella, mi-a solicitat retragerea fetiţei sale din concurs. Voi face acest lucru, însă cu următoarele menţiuni

– voi şterge poza fetiţei

– voturile accumulate vor fi anulate

– DAR nu pot şterge numele copilului din tabel pentru că nu am cum face această operaţiune. Aşa cum am zis mai sus, tot ce pot face cu acest tabel este să îl şterg cu totul, ceea ce ar duce la ştergerea tutror voturilor acumulate de ceilalţi concurenţi.

Astfel că: pentru a nu-i afecta pe cei rămaşi în concurs, poziţia 25 va rămâne în tabel până la finalul concursului, 15 martie, ora 22.00. DAR vă rog să NU mai votaţi concurenta de pe această poziţie pentru că mame ei a solicitat retragerea sa.

Aşa cum am spus mai sus, iată print screen-uri cu situaţia voturilor de ieri, când erau în total 1217 voturi

Şi situaţia de azi, ora 10.40, când erau 1308 voturi

3 Comments

  1. Of, imi pare rau ca s-a ajuns aici. Imi dau seama cat de frustrant este, mai ales ca au existat numai bune intentii din partea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: