Despre fertilizarea in vitro, seminar cu acces liber

Mi-au trebuit ani buni să rămân însărcinată. Deşi analizele erau în regulă, atât ale mele, cât şi ale lui Tibi, eu tot nu reuşeam să rămân gravidă. Deja începuserăm să luăm în calcul varianta fertilizării in vitro. La vremea aceea nu ştiam mare lucru despre acest procedeu. Din fericire, însă, natura şi-a făcut treaba, aşa că nu am mai ”săpat” după informaţii despre fertilizarea in vitro.
Mi-am adus aminte de acea perioadă când am găsit în inboxul meu o invitaţie la un seminar despre fertilizarea in vitro. În cazul în care sunteţi interesate, sau ştiţi pe cineva care să aibă nevoie de invormaţii, daţi vestea mai departe, că sigur va folosi cuiva. Partea frumoasă e ca accesul liber la acest seminar e liber. Trebuie doar să vă înscrieţi prin e-mail la adresa imidoresccopii@gmail.com.
Acestea fiind spuse, iată mai jos invitaţia, aşa cum am primit-o pe e-mail

Tot ce vrei sa stii despre fertilizarea in vitro – seminar cu Dr. Ruxandra Dumitrescu

Miercuri, 7 noiembrie, de la ora 18.30, in Coffee Grind Bucuresti, cuplurile cu probleme de fertilitate vor putea primi raspunsuri si indrumari cu privire la infertilitate si la procedura de fertilizare in vitro in cadrul unui seminar sustinut de Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar in obstretica-ginecologie specializat in tratamentul infertilitatii. De asemenea, participantii vor avea ocazia sa afle raspunsuri de specialitate de la Dr. Cerasella Nicolicea, medic genetician si de la Dr. Melihan Bechir, medic embriolog.

“Infertilitatea este o problema cu care numeroase cupluri din tara se confrunta. 1 din 6 cupluri sufera de infertilitate in toata Europa, iar aceasta statistica este valabila si in Romania. Din pacate, nivelul de informare al pacientilor in privinta acestui subiect este destul de scazut, in special in cazul tehnicilor de reproducere umana asistata (fertilizare in vitro, ICSI). Decizia de a apela la astfel de tehnici este extrem de importanta, iar volumul de informatii la care pacientii au acces este foarte ridicat, dar cu date contradictorii. Din acest motiv ne-am propus sa oferim consiliere acestor pacienti si sa raspundem nelamuririlor pe care le au in ceea ce priveste tratarea infertilitatii.”, a detaliat Dr. Ruxandra Dumitrescu.

Dr. Ruxandra Dumitrescu

Intalnirea din 7 noiembrie reprezinta primul seminar de acest gen din cadrul unei serii de intalniri care vor avea loc bilunar si vor trata diverse subiecte de interes din domeniul infertilitatii. Participantii vor avea astfel acces la informatii legate de ginecologie, infertilitate, genetica si embriologie oferite de o echipa complexa de specialisti care va cauta sa ofere solutiile cele mai potrivite pentru fiecare cuplu infertil.
Participarea la seminar este gratuita, in limita locurilor disponibile. Pentru inscriere, persoanele interesate vor trimite un mail cu datele personale (nume, prenume, numar de telefon, varsta) pe adresa imidoresccopii@gmail.com.
Dr. Ruxandra Dumitrescu are una dintre ratele cele mai mari de succes din tara in fertilizarea in vitro. Pana acum, a ajutat in jur de 3000 de cupluri cu probleme de fertilitate sa aiba un copil. Dr. Dumitrescu activeaza in cadrul clinicii private Fertilia, supraspecializata in tratarea infertilitatii, medicina materno-fetala si ginecologie complexa.
Centrul medical Fertilia foloseste tehnologie de ultima ora, unica in tara, ce ofera tratamente care includ inseminarea artificiala, laparoscopia, histeroscopia, proceduri de microchirurgie, donarea de ovule si mame surogat, precum si fertilizarea in vitro. Printre serviciile oferite se numara investigatiile cu laser PDG (preimplantation genetic diagnosis) – singurul laser din Romania care depisteaza problemele genetice prenatale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close