Despre familia veselă de la Jucăria… veselă

La prima “întâlnire” cu Jucăria veselă m-a cucerit denumirea site-ului. Trebuie să recunosc că, înainte de a-mi spune “cât de interesant este numele”, am zâmbit uşor la vederea acestei titulaturi chiar potrivită pentru business-ul pe care oamenii vor să îl dezvolte. Andreea şi Marius sunt doi părinți care s-au aruncat în marea de site-uri ce comercializează produse pentru copii. Dar au făcut-o cu cap, căci, din discuțiile mele cu ei, nu par genul care speră să obțină profit rapid şi mult. Pas cu pas, client mulțumit după client mulțumit. Mi se pare o strategie foarte bună.
Dar nu vreau să scriu despre planul de afaceri al celor doi, ci vreau să vă prezint o familie… veselă. Când i-am întrebat de unde le-a venit ideea acestei denumiri (Jucăria veselă), cei doi soți m-au surprins plăcut cu răspunsul lor: ”În primul rând, pentru că noi suntem o familie de oameni veseli și, în al doilea rând, datorită jucăriilor pline de culoare pe care le promovăm. Jucării diverse, de calitate, care aduc multă bucurie și veselie”.

Site-ul a fost lansat anul trecut, în decembrie, iar Andreea și Marius se pot lăuda cu faptul că firma lor este unicul importator autorizat al jucăriilor din lemn Bajo.

Între cei doi și producătorii Bajo a fost ”chimie” de la bun început. ”Numele lor este foarte apropiat de numele nostru de familie Beju – Bajo… a fost acea chimie, zicem noi… 🙂 ”.

 

Firește, atunci când aduci produse pentru copii, trebuie să fii atent ce le dai celor mici, iar mare parte din jucăriile Bajo de pe site au fost temeinic verificate de către o ”comisie” extrem de severă: cei doi copii ai Andreei și ai lui Marius ;).

”Jucăriile de la Bajo au fost riguros verificate de către copiii noștri. Aceștia le-au introdus în guriță, le-au bălăcit, le-au scos la nisip, ba chiar le-au testat rezistența la lovituri puternice. Testele au fost trecute cu succes și jucărioarele arată la fel de bine ca la început”. Ce recomandare mai bună vreți? Eu cred că este suficient, nu?

Pe site, se găsește gamă largă de produse, pentru copii de toate vârstele și, pentru a ușura căutările, acestea sunt împărțite pe categorii atât în funcție de vârstă, cât și în funcție de materialul și rolul acestora. Ah, și prețurile sunt accesibile, detaliu, zic eu, foarte important.
Așa că, vizitați-i și spor la shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close