Despre bloggeri. Cât de mari se cred și cât de mari sunt, de fapt?

Dragii mei, dragi, mămici și tătici, mătuși și unchi, ori bunici,

Vreau să vă lansez o provocare. O provocare ce mi-a fost lansată și mie, după participarea mea la E-Fluent5, întâlnirea internațională de la Paris, unde au venit bloggeri de parenting din lumea-ntreagă. Pentru că vreau să știu care e părerea voastră. Chiar VREAU ASTA! Pentru că voi mă cunoașteți prin prisma postărilor. Acum, vreau să știu și eu părerile voastre. Oficial. Sincere. Orice comentariu, bun sau critic, este binevenit. Ce ziceți, intrați în horă?

Ei bine, iată despre ce este vorba. Eu, ca blogger de parenting ce sunt (francezii m-au numit așa, oficial) trebuie să răspund câtorva întrebări. Dar răspunsurile mele sunt cu adevărat valabile, zic eu, doar prin prisma răspunsurilor voastre. Adică, mai pe românește, în funcție de cum mă vedeți voi, cei care mă citiți.

Așadar, iată ce aș vrea să aflu de la voi

  • Ce părere aveți despre bloggerii de parenting? Cei care scriu despre copiii lor, familia lor.
  • Cum vedeți/interpretați voi expunerea asta a noastră pe internet?
  • Cât aplicați în viața voastră din ceea ce citiți pe blogurile de parenting?
  • Ce fel de informații vreți să citiți pe astfel de bloguri?
  • Cât de utile v-au fost informațiile regăsite pe bloguri? Cele din experiențele bloggerilor, dar și cele din recomandările lor. Aici mă refer la diverse produse ori servicii.

Atât. Doar cinci întrebări. Eu zic că nu e mult, nu?

Vă mulțumesc mult! 😉

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: