Desenul copilului tău pe ambalajul Kinder Chocolate (P)

Am fost innvitată să fac parte dintr-o campanie taaaare dulce: Kinder caută copii care să deseneze viitoarele ambalaje ale minitabletelor Kinder Chocolate. Cum sună? Să vă dau detalii.
Nu am fost un copil talentat la desen, ce-i drept, ”pe vremea mea” nu am avut nici multe oportunități de a-mi dezvolta latura aceasta. Câteva creioane colorate, o foaie, o gumă de șters și… mintea mea, nimic ajutător. Acum, la câte facilități și programe educative au copiii, greu să nu reușească să deseneze ceva. Sunt programe tv care îi ajută, le stimulează imaginația, sunt softuri și site-uri interactive care îi ajută să deseneze, să facă o planșă de care să fie mândri, din care să se înțeleagă ceva. Eu sunt fanul softurilor de desenat, căci așa îi pot face fetei mele de 5 ani ceva inteligibil și rupt din realitate, nu chestiile abstracte, pe care chiar și eu am nevoie de secole să le descifrez după ce le-am trasat cu creionul pe hârtie. Firește, asta nu înseamnă că orele noastre de desen se petrec doar în fața laptopului, căci o las pe Alexia cu foile în față și cu imaginația ei.

Când am primit invitația de a mă alătura campaniei ”În Orașul Vesel Kinder Chocolate”, m-a încântat faptul că este una care pune accentul pe imaginația copiilor, cărora li se oferă o mână de ajutor, însă partea ce mai importantă este rodul imaginației acestora.

În perioada 26 august – 30 octombrie 2015, Kinder îi provoacă pe toți copiii de pe teritoriul României iubitori de ciocolată să își pună imaginația la contribuție și să deseneze chiar ei ambalajele mintabletelor Kinder Chocolate. Pentru asta, accesați platforma inorasulvesel.ro,  vă creați un cont, citiți cu atenție regulamentul campaniei (vi se explică foarte clar cum puteți să vă înscrieți desenul în competiție), apoi lăsați copilul să își pună imaginația la lucru.

Am testat și noi platforma, una prietenoasă și ușor de folosit. Nu am avut probleme tehnice, ci, mai degrabă undele… nu știu cum să le numesc… pur și simplu Alexia a fost de neoprit! A făcut un desen…

Desenul_meu_Orasul_Vesel_Kinder_Chocolate

 

…apoi a început altul pe aceeași temă…


parc

 

… apoi a început altul și altul și altul.

Noi încă mai desenăm, mai exersăm până ce vom alege ce capodoperă vom înscrie în concurs. Partea bună a platformei inorasulvesel.ro este că ne permite acest lucru. Voi puteți să ne urmați exemplul, sau, dacă sunteți mai talentați, puteți să vă înscrieți din prima încercare desenul care credeți că va ajunge pe ambalajul minitabletelor Kinder Chocolate.

 

Câteva chestiuni extrem de importante înainte de a vă înscrie:

  • desenele vor fi făcute de cei mici, dar numai cei mari le pot înscrie. Adică, regulamentul spune că doar un adult poate să înscrie desene în competiție, dar cei mici sunt cei invitați să deseneze. De altfel, atunci când vă veți înscrie, veți primi un mesaj prin care sunteți rugați să introduceți coordonatele voastre, nu pe ale copiilor
  • pentru a vă putea înscrie, aveți nevoie de cel puțin un cod promoțional – ce care îl găsiți în interiorul unui ambalaj de Kinder Chocolate. Deci, păstrați cu grijă ambalajul pentru validarea premiului

 

Sunt și alte premii puse la bătaie, pe lângă acela ca desenul copilului vostru să fie cel de pe amnalajul de Kinder Chocolate:

-stickere de perete pentru cei ce trec doar codul din ambalajul de ciocolată – premii săptămânale
-opt șevalete, oferite prin tragere la sorți celor care înscriu un desen
-amenajarea camerei pentru cel mai harnic artist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close