webstock

De ziua mea…

De ziua mea, am primit unul dintre cele mai faine cadouri. Un cadou ce m-a lăsat mută și m-a făcut să chiui atât de tare, încât m-am temut să nu sparg geamurile din casă. Este un cadou nesperat, un cadou ce mă onorează și-mi dă aripi să merg mai departe, să sper, să visez, să lupt, să nu mă las păgubașă.

În cei aproape opt ani de când am intrat în lumea asta a online-ului, nici măcar nu am îndrăznit să cred că aș putea ajunge să fiu pusă pe aceeași treaptă cu ”cei mari”. Mi-am văzut lungul nasului și modestia m-a făcut de fiecare dată să revin în pătrățica mea.

Asta până când draga de Bianca mi-a dat cu modestia-mi peste nas și mi-a spus să îndrăznesc. Pentru că am aripile mai mari decât mi le imaginez eu. Așa că, pentru prima oară când mi-am spus ”de ce nu?”, am bătut la ușa celor mari și m-am prezentat. Și am îndrăznit. Așa am ajuns să înscriu două proiecte de-ale mele la Webstock Awards 2018, secțiune din „Webstock”, cel mai mare eveniment de Social Media din România! Este vorba despre #VreauSaPlecDinRomania și #OreDeSigurantaInScoli.

Pe 16 septembrie, cu doar o zi înainte să împlinesc adolescentina vârstă de 42 de anișori, am avut parte de cea mai frumoasă surpriză. Am verificat de N ori, să fiu sigură că am văzut bine. Am intrat de pe telefon, apoi, de pe laptop. M-am uitat încă o dată, m-am frecat la ochi, am tras aer în piept, am dat refresh paginii, ca nu cumva să fi fost vreo greșeală… Dar, nope, proiectele mere erau tot acolo. Pe lista finaliștilor la categoria Bloggers Projects. AMBELE PROIECTE!

campanii webstock

Ambele proiecte demarate aici, pe blogulmamei.ro, erau acolo, alături de alte nume mari și cu vechime în online. Deja, pentru mine, doar prezența pe această listă este un premiu în sine. Cu atât mai mult cu cât mulți dintre ceilalți finaliști sunt oameni care își dedică tot timpul site-ului personal. Nu ca mine, care scriu pe blog ”printre picături”, având în vedere programul (destul de) încărcat de la serviciu.

Să mă văd pe această listă finală este ca și cum aș fi primit Oscarul. Și pot spune că eu, deja, mi-am primit premiul. Și cadoul de ziua mea 😉

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like…
Mă poți urmări și pe FACEBOOK, pe INSTAGRAM, dar și pe YOUTUBE (unde te aștept să dai Subscribe).
Te poți abona la NEWSLETTER și vei primi, o dată pe lună, un e-mail de la mine cu o parte dintre articolele publicate.
Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: