De ziua ei

AMR o săptămână până la ziua Alexiei şi încă nu m-am hotărât. Mi-aş dori să îi iau ceva care să îi placă la nebunie. Şi care să fie practic şi pentru noi. Aşa că m-am gândit la o tricicletă. Prima pe care am pus ochii a fost asta. Pentru că e deosebită şi pentru că e “girlish”.

Dar m-am dezumflat când am văzut că stocul e epuizat. Apoi am găsit-o pe asta.

Îmi place la nebunie. Nu doar pentru câte “opţiuni” are, dar şi pentru că e… mov, normal.

Apoi mi-am amintit că “băieţelului meu” îi plac la nebunie maşinuţele. Nu doar cele pe care le poate ţine în mână, ci şi cele cu care se poate deplasa. Aşa am dat peste o maşinuţă drăguţă, pentru domnişoare:

Mai e şi maşinuţa asta:

Toate îmi plac, toate sunt deosebite. Şi scumpe. Deci?

12 Comments

 1. La Alexia noastra a fost asa: se urca in toate masinutele le inspecta dar nu prea vroia sa apese pedalele.. e prea mica de masinute, parerea mea..Iar la tricicleta s-a tot uitat ea..la mai lute tipuri/feluri si pana la urma a fermecat-o claxonul. asa ca eu ca o mamica ce sunt am luat tricicleta care sa ma avantejeze si pe mine adica sa aiba maner de impins. soo.. votul meu este tricicleta si la anul masinuta. pupici si facem schimb de case la vara?

 2. Noi am optat pentru trici. Motivul a fost manerul ajutator. De ce? Pai, avand in vedere ca Alexia noastra nu stie inca sa pedaleze si nici sa mentina o directie de-a lungul trotuarului (dupa caz) cea mai ideala optiune a fost trici. Si suntem super multumiti de ea. Si unde mai pui ca e si usurica 🙂 P.S. Noi vroiam sa-i luam bici cu roti ajutatoare.

 3. zic asa: daca alegi tricicleta, sa aiba si tavita pentru sprijin picioare. ca n-o sa dea la pedale din prima si doar sa le sprijine pe pedale cand oboseste, n-o sa tina. ah si atentie cand si daca iti adoarme in tricicleta, se mai intampla la inceput si n-are unde sa-si puna capul :).
  la masina, e ok, dar va obsi la un moment dat si ce faci? ii legi o ata si tragi sau cum? merge pe distante mici.
  eu as opta pentru tricicleta.

 4. Eu as opta clar pt tricicleta mov! Daca manerul pt impins e si detasabil,o sa fie senzatie si la 3+ ani. Prima tricicleta e ceva cu care sa iei ochii copilului,dar e mult mai safe si mai utila a doua,cea mov,zic eu:D. Iar legat de masinutele alea…stiu ,si eu am o impatimita a masinutelor,dar se plictisesc repede la varsta asta si gandeste-te ca afara sunt destul de greu de plimbat,adica atunci cand va porni copilul la alergat prin parc (ca n-ai ce-i face…asta e), o sa ramai sa cari masina in brate…trici poti sa o impingi,are geanta pt chestii utile si portbagaj pt jucariile de nisip.Eu am o tricicleta in genul celei mov si sunt super ok cu ea..chiar daca fi-mea sare pe toate celelalte trici care-s colorate si impopotonate.

 5. eu sunt de parere ca tricicleta e cea mai buna varianta,o incurajeaza sa faca miscare(nu ca nu ar face destula);in plus, e aproape la jumatate din pretul masinutei,asa ca eu votez pentru tricicleta..

 6. trici!!!! …. dar nu e musai sa iei ceva scump… ca la anu’ ii luati bicicleta cu roti ajutatoare. 😉

  asa cum zicea si Luminita – manerul si tavita pt picioare sunt un must … pana se prinde ea cum e cu pedalatul.

 7. Mulţam fain pt sfaturi. Cu trici, Alexia e familiarizată. A avut una căpătată astă vară, i-a plăcut la nebunie, mai că dormea în ea, dar a reuşit să o deşănţeze… Cum căruţul tinde să fie inutil, mi se părea mai utilă o trici cu spaţiu pt depozitare. Dar şi maşinuţele sunt super, numai când o văd cum se luminează toată şi râde cu toată faţa când o lasă vreun copil în maşinuţa lui, mă topesc de dragul ei. Le-aş lua pe amândouă, dar bugetul nu şi nu 🙁 Iar acum cu atât mai mult cu cât maşina a făcut “buba”, una atât de mare, că vreo câteva luni de acum încolo va trebui să spunem pas shoppingului 🙁 🙁 🙁 Aşa că o lăsăm pentru la anul cu mega-cadoul pentru maimuţă.

  1. E superbă. Dar şi foarte-foarte scumpă! Ca model, mi de pare cea mai potrivită, dar cred că există şi altele pe tiparul acesta, dar la preţuri mai umane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close