De Ziua Copilului ne-am distrat la Cotroceni. AFI Palace Cotroceni

Primul nostru 1 iunie. L-am petrecut la Cotroceni, AFI Palace Cotroceni, la lansarea programului Disney Junior. Aici ne-am întâlnit cu Luminiţa Anghel, despre care am aflat că îşi va pune vocea la bătaie interpretând “Cântecul mamei” – primul dintr-o serie de 12 poezii care vor însoţi câte un montaj din filme clasice de animaţie marca Disney. După o mică discuţie cu Luminiţa, am plecat la joacă, altfel spus, să o lăsăm pe sărbătorită să-şi facă de cap. Prima oprire: ceşcuţele rotitoare. I-a plăcut picei atât de tare în ele, încât a început să chiţăie când s-au oprit, apoi a dat-o pe “trilurile-i” de soprană. Liniştea s-a instalat brusc în momentul în care am pus-o înapoi în ceşcuţă. În secunda imediat următoare, Alexia ne-a răsplătit cu un zâmbet larg şi plin de satisfacţie.


După ceşcuţa roz, a urmat o plimbare cu trenuleţul. Scurtă, mult prea scurtă… Dacă vi se pare plictisită sau indiferentă, urmăriţi filmul până la final…

A mai urmat o tură de ceşcuţe. De data asta a fost una verde…

Iar s-a oprit jucăria. Durează prea puţin!

Ziua s-a încheiat cu o întrecere între Alexia şi un Hammer…

20 Comments

 1. Cat de tare este in cescuta aia 🙂 . Pupa mama scumpa mica!
  PS: Daca lasi un comentariu cu linkul la acest articol te inscriu la concurs. Daca vrei bineinteles 😉

  1. DAAAAAA, dar am tras o groaza de cadre pana a iesit cum o vezi. noroc ca s-au inventat camerele foto digitale, ca, altfel, terminam vreo 2 filme doar la cescute :))) Ms pt invitatie, am onorat-o.

 2. Hei, am fost si noi pe-acolo, cum de v-am ratat!?!? Bine, noi am fost vreo ora, pe la final…
  E tare dulce pitica ta!:)

   1. Pai si noi tot la final am ajuns, dupa 12.30, cam la spartul targului. Costin s-a distrat, ca lui ii plac tare mult copii si rade in hohote pe unde e o gasca mai mare care se distreaza, chiar daca nu neaparat cu el. Noi mai mult ne-am plimbat de colo-colo, ca eram cam pici…:)

     1. si noi tot acolo am stat mai mult, la masinutele care se tamponau…ne-am ratat la mustata!:)

 3. Foarte frumusica Alexia. Cata veselie emana…este evident ca s-a distrat de minune

  1. Mulţumim frumos. S-a distrat de milioane, şi noi pe lângă ea. Adevărul e că nimic nu se compară cu bucuria pe care o simţi atunci când îţi vezi copilul fericit!

 4. Ce haioasa e! I-ar prinde foarte bine p’acasa niste cescute d’alea si poate si un trenulet! :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: