evenimente de 1 iunie 2016 (1)

De Ziua Copilului primeşti două zile magice Disney, la mall

Pentru orice fată care se visează departe, există o prințesă care să-i arate că se poate! De Ziua Copilului, la mall se dă adunarea prinţeselor. Ariel, Belle și Rapunzel sunt invitații speciali de la Disney în zilele de 28 și 29 mai la Sun Plaza în cadrul campaniei „Îndrăznește să visezi, Prințesă!”

Începând cu ora 12:00, copiii sunt așteptați în zona special amenajată de la etajul 1 cu activități creative și distractive. Micuții noștri vor învăța să-i deseneze pe prietenii lor dragi și vor învăța instrumentele muzicale. În plus, copiii ar putea avea șansa să se întâlnească cu una dintre prințesele Disney Ariel, Belle sau Rapunzel!

Tânără, frumoasă, îndrăzneață și hotărâtă, prințesa Rapunzel este extrem de prietenoasă și de creativă.

evenimente de 1 iunie 2016 (2)

Cu o minte deschisă, un vocabular elevat, Belle consideră că în fiecare om există un lucru bun. Pasiunea pentru citit și dragostea pentru cărți fac din această prințesa un exemplu demn de urmat.

Vioaie și îndrăzneață, cu o puternică pasiune pentru aventură și explorare, prințesa Ariel dă mereu dovadă de un spirit liber, dar responsabil în același timp.

Prin fiecare poveste, copiii din lumea întreagă sunt încurajați să viseze, să creadă în ei și în idealurile lor, să fie ambițioși și curajoși.

Prezența prințeselor Disney la București face parte din turneul de promovare a campaniei și concursului Disney „Îndrăznește să visezi, prințesă!”

Vino să celebrăm în avans Ziua Copilului. Intrarea este gratuită.

Mai multe detalii http://www.sun-plaza.ro/evenimente  şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

Comunicat de presă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: