crazy smiley face

De 1 iunie mă fac Zurli rău. Promit!

Nu mai e mult şi schimb prefixul. Dar asta nu mă face să nu mai fiu copil, să nu mai fiu zurli. Ba, dacă vreţi, uitaţi, la criza de patruj’ de ani dau în mintea copiilor. Asta nu e o noutate pentru cei care mă cunosc. Dar, sincer, nu am cum să nu dau în mintea copiilor când mă întâlnesc cu cei mai “copii-adulţi”. Şi zău că îi iubesc de mor pentru că sunt aşa! Pe cei de la Zurli, în frunte cu mama lor, Mirela Retegan. Aşa că, vă invit cu mare drag, din inima mea de copil, să veniţi alături de noi în minunata lume a copilăriei. Cu trotinete, biciclete, cu păturici, cu coşul de picnic, cu copiii din dotare, cu ai vecinilor, cu ai neamurilor, sau, de ce nu, să veniţi şi dacă nu aveţi copii, dacă vă e dor să vă jucaţi. Când? Chiar de 1 iunie, pe domeniul Stirbey, la o petrecere. Iată ce vă aşteaptă:

Domeniul Știrbey îşi deschide porţile pentru toată lumea.

Te așteptăm cu jocuri, concursuri, teatru, provocări, surprize și bineînțeles cu un super show Gașca Zurli!
Avem la dispoziție o pajiște imensă (10 hectare de iarbă şi copaci)  unde putem să alergam, să ne întrecem, să ne jucăm, să ne facem prieteni noi, să fim… Zurliiii!
Poți să vii cu trotineta, bicicleta, păturica și desigur cu toată gașca ta de prieteni de la bloc.
Zurli înseamnă joacă, prietenie, iubire, atenție, căldură.

Accesul în incintă se poate face de la ora 12.00.

La ora 16.00 dăm drumul jocurilor şi concursurilor, iar la ora 17.00 pe scenă se joaca spectacolul Aventurile Iepuraşului în Pădurea Poveştilor . Seara se încheie cu un super spectacol cu Gaşca Zurli.

afis zurli 1 iunie domeniul stirbey

Intrarea este liberă. Evenimentul este un cadou pentru toţi copiii oferit de Domeniul Știrbey, Gaşca Zurli, Europa FM, Observator Antena 1, cu sprijinul Carrefour si Pegas.

 

“Ne bucurăm că putem să ne întâlnim cu prietenii nostri chiar de 1 Iunie într-un loc atât de frumos cum e Domeniul Știrbey. Sper să petreacă o zi minunată şi să se bucure de atât de mult verde. Este o întâlnire cadou, intrarea pe Domeniu e liberă . Ne vom strădui sa le oferim cateva surprize iar întâlnirea cu Gaşca Zurli cu siguranță va fi Cireașa de pe tort. Aşteptăm prietenii să fie zurli de 1 Iunie! “ declară Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli.

Accesul pe domeniu este gratuit. Avem un spaţiu generos pe care îl punem la dispoziţie, iar până la începerea activităţilor vizitatorii pot mânca la restaurantul de pe domeniu, se pot delecta cu o prăjitură la standul special amenajat pentru această zi, pot închiria cai şi ponei, sub supravegherea instructorilor nostri sau, dacă vremea va permite, se pot distra în cele două piscine” promite Dan Cociş, manager Domeniul Stirbey

De 1 iunie, fii ZURLI!

Programul complet al evenimentului:

12.00 – Se deschid porţile. Program de voie

16.00- 17.00 – Jocuri şi concursuri

17.00- Spectacol AVENTURILE IEPURAŞULUI ÎN PĂDUREA POVEŞTILOR

18.00-19.00- Jocuri şi concursuri

19.00- Gaşca Zurli

Adresa Domeniului Stirbey este Strada Știrbei-Vodă 36, Buftea

Contact Domeniul Stirbey – 0737847239

www.domeniulstirbey.ro

***Accesul la piscină şi închirierea cailor şi poneilor este contra cost.

2 Comments

  1. Poate, in sfarsit, ajungem si noi la un spectacol Zurli, ca prea suna bine programul! Si poate, in sfarsit, ne cunoastem si noi cu ocazia asta 🙂

    1. La noi, va fi o problemă cu transportul, căci nu cred că tati, (încă) unicul posesor de permis auto din familie, va primi liber de la job. dar, dacă găsim o soluţie să ajungem acolo, cu mare drag! pupăm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close