Zurli-1-iunie-2019

De 1 iunie, DOUĂ spectacole Zurli în loc de unul! ”1 ZURLI E!”, cel mai mare carnaval pentru copii

De 1 iunie, fanii Gașca Zurli vor avea nu unul, ci două spectacole, la Sala Palatului din București. Asta da veste bună, nu-i așa? Pentru că biletele pentru prima reprezentație “1 ZURLI E!”, de la ora 11.00, s-au epuizat rapid, cei de la Gașca Zurli au decis să se întâlnească cu toți cei care îi iubesc, așa că, de 1 iunie, vor fi două reprezentații, în loc de una. Astfel că, de Ziua Copilului, cei mici se pot întâlni cu personajele lor preferate și de la ora 18.00.

”M-am gândit mult și m-am ambiționat să fac cel mai mare carnaval pentru copii, din România. Punem stăpânire, cu zâmbete, culoare și mare bucurie, pe Sala Palatului! Gașca Zurli îi așteaptă pe toți fanii să vină costumați de carnaval. Vom face o super paradă, vom dansa și vom cânta împreună! Și personajele Gașca Zurli vor fi mascate, așa cum nu le-ați mai văzut niciodată! Pregătim mari suprize, pe care le vom dezvălui una câte una. Mă gândesc mereu la copiii cu nevoi speciale din România și vă anunț că unul dintre spectacole este dedicat lor, exclusiv! Vor fi spectatorii noștri de seamă”, spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Și, dacă este carnaval, atunci e musai să veniți pregătiți. Dacă aveți costume prin dulapuri, pregătiți-le, pentru că la ”1ZURLI E! copiii și, de ce nu, adulții, sunt așteptați să își facă intrarea costumați în zâne, eroi, animălute, vrăjitoare. Fiecare participant (adult și copil) primește la intrare o mască pentru momentul special al show-ului.

Zurli-poster-1-iunie-2019

Biletele se găsesc pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

PREȚ BILETE

  • Categoria 3 – 45 lei
  • Categoria 2- 60 lei
  • Categoria 1- 90 lei
  • Categoria VIP – 200 lei

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Atenție, se filmează!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: