De 1 iunie, Andreea Marin vă invită la consultaţii gratuite pentru copii

Nu, nu Andreea va fi cea care îi va consulta pe copii, ci medicii pediatri de la  Europe Eye Hospital,din calea Şerban Vodă, nr. 95-101, Sector 4. De 1 iunie, începând cu ora 11, sunteţi aşteptaţi cu prichindeii la clinica  Europe Eye Hospital, care devine European Hospital. Mai multe detalii, în comunicatul şi invitaţia de mai jos


“Ca un omagiu adus Zilei Copilului, Europe Eye Hospital devine European Hospitaldepartamentul de pediatrie fiind primul pas facut in definirea viitorului spital multidisciplinar.

Misiunea echipei spitalului este de a oferi pacientilor incredere, promptitudine precum si siguranta actului medical. Sustinuti de o tehnologie ultra-performanta, dorim sa oferim fiecarui pacient solutia medicala adecvata  intr-un mediu care sa-i asigure acestuia confortul fizic si psihic.

Este o bucurie pentru noi sa vedem ca, in aceasta zi care reprezinta inceputul unei noi provocari pentru noi, avem alaturi o mare parte din oamenii care ne-au sustinut, de la inceput, si fara de care nu am fi reusit sa ajungem aici: prieteni, colaboratori, dar nu in ultimul rand pacientii carora le-am dedicat tot efortul si implicarea noastra.

Sanatatea celor mici va fi una dintre prioritatile noastre incepand de astazi. Pentru ca nimic nu se compara cu zambetul unui copil sanatos si fericit, am adaptat departamentul  de pediatrie nevoilor unice ale celor mici. De asemenea, le-am amenajat spatiul intr-un mod cat mai primitor si vesel si i-am cooptat in echipa noastra medicala pe unii dintre cei mai buni specialisti pediatri.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: