Daruri de la Nestle

Am crescut-o pe Alexia cu lapte formula, căci ”izvorul” meu a ”secat” mult prea devreme. Am folosit Nan și am fost tare mulțumită, așa că m-am bucurat când am aflat că Nestle Infant Nutrition a fost marele câștigător la Gala Brands for Kids, organizată de Forbes, la finele lui 2015.Câștigătorii au fost desemnați nu de niște medici, ori oameni de marketing, ci de cei mai severi și sinceri ”specialiști”: părinții. Conform voturilor, Nestle Infant Nutrition a fost desemnat cel mai de încredere brand la patru dintre cele 14 categorii prezentate: lapte praf, cereale, gustări și piureuri.

nestle premiat la forbes

Nu vă grăbiți să aruncați cu pietre, căci prin această postare urmăresc nu să promovez utilizarea laptelui praf în locul celui matern, ci doar să vă aduc la cunoștință un fapt. Acela că unul dintre producătorii de lapte praf și de produse pentru bebeluși a fost desemnat de către părinți drept un brand de încredere. Firește, laptele matern este de neînlocuit! Dar, în lipsa lui, trebuie să știm care e cel mai bun ”înlocuitor”. Despre ”războiul” lapte praf-alăptare am scris aici și aici și vă rog chiar să citiți, înainte să trageți concluzii.

Și acum să ajung la partea cu darurile. Prietenii de la Nestle mi-au trimis un pachet cu produse premiate la gala de care vă spuneam mai devreme. Adică o cutie de cereale de orez pentru începerea diversificării, o cutie 400g cu lapte Junior 1+ (1-2 ani), o cutie 400g cu lapte Nan3 (1-2 ani) și o cutie 800g cu lapte Nan 3 (12 luni+).

produse nestle

Cum Alexia mea e la un pas de împlinirea vârstei de 6 ani, e clar că noi nu le mai folosim. Dar, sunt sigură că printre voi se află persoane care le utilizează. Așa că am decis să le dau mai departe, în funcție de nevoile fiecăruia, și voi da câte două de căciulă (produsele expiră în anul 2017). Adică, voi face două persoane fericite. Am decis să le împart astfel:

  1. Cutie 800g cu lapte Nan 3 (12 luni+) + o cutie cu cereale

lapte praf nan 3 și cereale nestle

2. O cutie 400g cu lapte Junior 1+ (1-2 ani) și o cutie 400g cu lapte Nan3 (1-2 ani)

lapte praf nan 3 și junior 1+

Doritorii sunt rugați să lase un comentariu cu numele complet din buletin și să precizeze pentru care dintre cele două pachete optează. O singură înscriere, un singur pachet, vă rog nu vă înscrieți de două ori pentru fiecare pachet în parte. Până la 8 aprilie 2016, ora 00.00, aveți timp să vă decideți pe care dintre cele două îl doriți. Cu ajutorul random.org voi alege două persoane cărora le voi trimite darul (sau ne vom vedea face to face, pentru predare, în cazul celor din București). După data de 10 aprilie, voi reveni cu o postare în care voi anunța numele celor două persoane care vor primi darurile Nestle.

Vă aştept cu un Like la pagina de Facebook a blogului. Iar dacă vreţi să fiţi la zi cu postările, puteţi introduce adresa voastră de e-mail la rubrica “Abonare via e-mail”.

Mulţumesc

 

 

12 Comments

  1. Buna mami.noi alegem primul pachet…folosim comfortis3.avem1an1luna.multumim!

  2. Alexandrina Constantin as dori setul 1 Cutie 800g cu lapte Nan 3 (12 luni+) + o cutie cu cereale. multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close