Dăruieşte, fii mai bun

”Dăruieşte, fii mai bun, şi tu poţi fi Moş Crăciun”. Sub acest slogan a fost demarată o campanie a celor de la SOS Satele copiilor, pe care i-am cunoscut în vară, când am dat o mână de ajutor la renovarea unei case.

Până de Crăciun, pe cei de la SOS îi puteţi găsi la Universitate, la Târgul de Crăciun al Bucureştiului, care se desfăşoară în Piaţa Universităţii şi în Cişmigiu.

Au un stand drăguţ, unde sunteţi aşteptaţi cu braţele deschise, unde veţi descoperi bucuria de a dărui, de a face pe cineva fericit cu un gest (o donaţie cât de mică). Sau puteţi cumpăra felicitări şi obiecte realizate de copiii care locuiesc în casele din ”cartierul SOS Satele Copiilor”. Sau puteţi cumpăra, la un preţ de 25 de lei, cartea de poveşti “Vrajă, vis, Valentina şi-un dichis”, realizată cu sprijinul Primăriei şi a CreArt.

Toate încasările rezultate din achiziționarea volumului vor fi donate asociației SOS Satele Copiilor, astfel încât 240 de copii și tineri să se bucure de Sărbători de Iarnă în familiile SOS.

La Căsuţa SOS este amplasat “un brăduţ al dorintelor” împodobit cu steluţe în care copiii i-au scris lui Moş Crăciun ce îşi doresc. Puteţi alege o steluţă din brad şi chiar să faceţi o donaţie în beneficiul copiilor.

 Mai multe imagini şi informaţii despre campania ”Dăruieşte, fii mai bun, şi tu poţi fi Moş Crăciun” găsiţi AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close