Dacă nu-mi dai suzeta, te caftesc!

Ei… şi l-a caftit. Asta a făcut Alexia mea cu un bebe obraznic rău care nu a lăsat-o să-i ia suzeta din gură. Ţin să precizez că din toată această poveste nici un copil nu a ieşit rănit. Scena s-a petrecut între Alexia şi
un bebe din plastic 🙂

Pe când ne aflam în vizită la finuţa mea, Alexia a primit un bebe cu suzetă să se joace cu el. De cum l-a văzut, piticania, care, ţin să precizez, avea suzetă în gură, s-a uitat luuuung la el, a privit în jur să vadă dacă e urmărită şi, în timp ce ne analiza pe toţi cei din cameră, cu mâna stângă tot trăgea de suzeta bebelului. Cum aceasta nu voia neam să iasă, Alexia a ales o soluţie extremă: i-a tras o palmă obraznicului, l-a culcat pe canapea, apoi a mai încercat să o smulgă pe suzy. După ce a văzut că nici aşa nu are sorţi de izbândă, a început să-l împingă până l-a dat jos de pe canapea. După ce l-am aşezat din nou lângă ea, Alexia i-a întors spatele şi a început să se joace cu altceva.

Din acest comportament pot înţelege aşa:

 1. Alexia va fi o bătăuşă
 2. E periculos să nu fi de acord cu piticania mea pentru că rişti să ţi-o iei pe coajă
 3. Fi-mea nu suportă să fie cineva mai căpos decât ea

Glumesc, fireşte! Oricum, ne-am distrat pe cinste

13 Comments

  1. Ms, Cristina. Are personalitate, nu glumă! Îmi arată asta zilnic, când mi-e lumea mai dragă :)) Tăuroaică, deh!
   (Beatrice, nu sări la mine! Nu m-am luat de tauri, da?)

 1. Firesc,fata are personlitate,asa ca stii vorba ceea:vai de parintii care nu asculta de copii.Asa ca vezi cum te comporti,ca poate ti-o iei,ha,ha,ha…E haioasa foc.Pupici la fete.

 2. Teo nu foloseste suzeta, de fapt n-a folosit niciodata, asa ca suntem linistiti in privinta aceasta 🙂

  In schimb el e foarte tehnic, pasionat de tot ce-i in priza, sau are roti sau face click-click 🙂

  1. Eu am preferat să-i dau suzeta, decât să o las să bage degetul în guriţă. Şi Alexia e pasionată de tehnică: tot învârte de şuruburile de la ţarc, e mereu cu degeţelele la priză, roade cablurile tatălui ei, e călare pe trusa lui de scule… La oale şi crătiţi nu prea se uită… seamănă cu mine: până să mă mărit nu ştiam ce e aia cratiţă, dar ştiam să meşteresc tot felul de lucruri 😀 :))

 3. Data viitoare cand ne vedem sa-mi aduci aminte sa nu-i dau lui Radu suzeta cand e Alexia prin preajma ca cele 4 luni ale lui nu-l avantajeaza 🙂 Fi-ta e hotarata, stie ce vrea de la viata 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close