Cursuri de engleză pentru pici direct la voi acasă

Ieri am participat la o lansare care m-a făcut să mă simt ca la o serbare şcolară. Asta datorită gazdelor, dar mai ales copiilor prezenţi, emoţionaţi, sărăcuţii, că de abia îşi descleşteau fălcuţele. Este vorba despre lansarea cărţii “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”, care conţine şi două CD-uri care să-i ajute pe micuţi să înveţe limba engleză. Pe Ziggy şi Zaggy îi ştiu foarte bine toţi ascultătorii de Itzy Bitz FM. Iar celor care nu stau cu urechile ciulite la postul de radio pentru copii, le spun că Ziggy şi Zaggy sunt veveriţa isteaţă, respectiv castorul ghiduş de la Shakespeare School, care îi învaţă engleza pe cei mici într-un mod fff funny.

Revenind la lansarea de ieri, mi-au plăcut enorm cele două profesoare care le dau glas personajelor Ziggy şi Zaggy. Marilena Chirculete şi, respectiv, Georgiana Bose, par a fi nişte copii în corpuri de oameni mari, şi asta pentru că sunt ghiduşe, se ”pisicesc” într-un mod natural, şi se vede de la o poştă că le place să se joace de-a Ziggy şi Zaggy. Iar cei mici prezenţi în sală le sorbeau pe cele douăcând se jucau de-a Ziggy şi Zaggy. Joacă, joacă, însă nu era degeaba, ci cu un scop precis: acela de a învăţa limba engleză. Dar mai bine vă las să următiţi filmuleţele de mai jos şi vă veţi lămuri pe-ndată ce şi cum.

Marilena Chirculete (în dreapta) şi Georgiana Bose
Mamele şi copiii prezenţi la lansare

Aşaaaa. Revenind la cărticica lansată ieri, vreau să vă spun câteva cuvinte despre ea. Prin intermdiul acesteia, copiii pot învăţa elemente de bază din limba engleză (numere, culori, nume de haine, de activităţi, hobby-uri, locuri în oraş, numele alimentelor, expresii uzuale). În acelaşi timp, ei pot descoperi Marea Britanie, întrucât Ziggy şi Zaggy vor da lecţiile de engleză în timp ce vor călători în diverse locuri interesante, vor merge la cumpărături, la circ, la şcoală şi vor vizita cele mai frumoase obiective din Regat.

“Ziggy & Zaggy – Adventures în Englishland” a fost tipărită la Editura Aramis şi este recomandată copiilor cu vârste între 5 şi 10 ani. Cartea este disponibilă online, pe pagina editurii, şi în librării.

Apariţia editorială marchează totodată o nouă etapă în dezvoltarea Shakespeare School (”părinţii” lui Ziggy & Zaggy), centrul aniversând de curând împlinirea a 10 ani de existenţă. “Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să continuăm povestea personajelor Ziggy şi Zaggy şi printr-o carte. Din septembrie 2011, de când lecţiile lor de engleză sunt difuzate la postul de radio Itsy Bitsy, Ziggy şi Zaggy s-au bucurat de mult succes şi am considerat că este momentul potrivit să publicăm şi o carte cu ajutorul căreia copiii să înveţe engleză cu zâmbetul pe buze. Shakespeare School este definit de un stil de predare cald şi prietenos, care permite atât celor mici, cât şi celor mari să înveţe cu drag, într-un mediu confortabil, iar “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” a fost construită pe acest stil, care să transmită copiilor nu doar cunoştinţe, ci şi îndrăgirea limbii engleze”, a declarat prof. Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Ah, şi cum era firesc, nu am ratat ocazia de a mă fotografia alături de Ziggy şi Zaggy:

Cine-a dat în mintea copiilor?

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close