Curs de… împletit părul

M-am plâns eu pe Facebook (aici) că nu-s în stare să-i fac împletituri Alexiei, că imediat au apărut reacțiile! Prima a venit de la educatoarea Alexiei, doamna Cristina, care mi-a cerut  ca în ziua imediat următoare postării mele să-mi trimit copilul la grădi ”înarmat” cu clame, clămuțe pentru a-i face împletitura din imaginile postate de mine.
Și ghiciți ce? I-a ieșit! și mi-a pus și poză pe FB, așa, să vadă mama ce face copila la grădi 😉  Nu doar ca i-a ieșit, dar i-a măi făcut altă împletitură în aceeași zi! Bine, doamna Căștina o tot împletește pe fii-mea, spre marea mea ”oftică” (ea poate și eu nu!)

Ei și uite așa am declanșat un adevărat concurs de îmletituri pe FB căci mămicile prietene virtuale&real life au trecut la împletit, au postat poze, m-au tăguit și eu mi-am ros unghiile. Dar lucrurile nu s-au orpit aici, doamnelor! Și domnilor 😉

Am primit un e-mail cu o invitație la un… curs de împletit părul! Zău așa!Luați de citiți:

 

Cosite Urbane – Invata 12 tipuri de impletituri de par intr-un curs creativ pentru fetite si mamici

 

BluParty si Irina Latis organizeaza impreuna primul curs de impletit parul pentru fetite si mame, ca si continuare a atelierului “Cosite Urbane cu BluParty”, care a avut loc la Muzeul Taranului Roman in cadrul Targului de Florii.

Unde si cand?

Cursul este structurat in patru sedinte a cate doua ore,  intervalul orar 11:00-13:00, in urmatoarele zile de Duminica: 11 Mai, 18 Mai, 25 Mai si 8 Iunie, si are loc la sediul BluParty, pe str. Magura Vulturului nr. 42, langa Piata Iancului. (harta)

Pentru participare completati acest formular de inscriere  pana vineri, 9 Mai.

 Cine sustine cursul?

Sub indrumarea Irinei Latis, mamicile si fetitele lor vor invata 12 tipuri de impletit parul pornind de la spic, coada de peste, impletitura in suvite, cosite rasucite si cascada, precum si semnificatiile acestora in traditia romaneasca.

5 Comments

  1. Am vazut si eu mailul de la ei…. dar ce pret nene…
    Iti propun o iesire in parc cu laptop&youtube, si vedem noi ce iese :)). Banii ii dam pe inghetata si alte accesorii :)))

  2. Ma bucur sa gasesc amintiri frumoase… tr sa facem cumva sa-mi vad galuscuta… mi-e dor de ea si de intrebarile ei… de privirea ei care parca spunea…. vreau sa fiu bagata in seamaaa dar nu spun… daca te prinzi bine daca nu iar bine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: