tantari

Cum vă sună treaba asta: ”Dai tavanul cu o vopsea pudră anti-țânțari și doi ani scapi de ei”?

Recunosc, când am auzit de această vopsea pudră anti-țânțari, mi s-a părut ceva de domeniul SF-ului. Când mi s-a mai spus că efectul ei durează doi ani, am crezut că producătorul glumește cu mine. Adică, nu tu aparate de priză? Nu tu spray urât mirositor pulverizat prin casă? Pur și simplu dau cu trafaletul pe tavan, și… aștept să văd dacă mai vin țânțarii? WOW!

Aplicare Deko Anti-țânțari

La câte ciupituri de țânțari am contabilizat vara asta pe pielea copilului și pe a mea, vestea asta chiar mi se pare cea mai tare! Nu cred că sunt singura (bucureșteancă, în cazul de față) nemulțumită pentru că autoritățile nu au mai dispus folosirea ”stropitorilor anti-țânțari”. Anii trecuți, parcă, o dată pe săptămână, circulau printre blocuri niște ”trocalete” ce stropeau cu o soluție menită să omoare gâzele și țânțarii. Anul acesta, însă, nu le-am mai văzut la față. Iar numărul gâzelor ciupitoare a fost mai mare ca niciodată.

Anul ăsta, am avut în casă aparate de priză anti-țânțari mai multe ca niciodată. Am făcut vânzare, nu glumă, pastilelor albastre și roz (astea-s’ pentru copii!) care să înlăture ciupitoarele din camerele noastre. Dar, ghiciți ce? Nu s-au dat duse!

Cum am pisici în casă, am evitat spray-urile anti-gângănii. Iar pastilele erau mai mult… de design, căci, inevitabil, seară de seară alergam prin casă, ca bezmeticii, vânând ”zburătoarele ciupitoare”.

Iar pe final de vară, primesc această veste: există o pudră, care, în combinație cu apa, devine ceva ce seamănă cu o vopsea lavabilă și care are ca efect… îndepărtarea țânțarilor. E bine să aflu asta și acum, că și așa eram puși pe renovare! Dar gata cu poveștile din casa mea, cred că v-am ținut destul în suspans. Simt eu că vreți să vă spun direct despre ce pudră minune tot bat eu toba aici.

(P) Ei bine, vă zic: este vorba despre DEKOProfessional Anti-țânțari, un produs unic, scos pe piață de fabrica aflată la câteva stații de liceul unde am învățat eu 😉 Ok, sunt nostalgică și nu puteam să nu fac această legătură între Liceul de Chimie și Policolor. N-aveam cum!

Packshot Deko Anti-țânțari

Înainte de orice, vreau să vă spun că DEKO Professional Anti-țânțari este avizat de Ministerul Sănătății, nu afectează oamenii, animalele de companie sau plantele de apartament.

Cum funcționează?

Produsul se prezintă sub formă de pulbere cu biocizi* încapsulați care, în combinație cu apa, se transformă în acea vopsea lavabilă, așa cum o știm cu toții. Biocizii încapsulați formează o peliculă pe care, când se așază, țânțarii și alte insecte zburătoare, sunt ahihilați instantaneu. Timpul de eficacitate este de doi ani.

* biocizi = niște ”chestii” care împiedică înmulțirea microorganismelor

Caracteristicile principale

  • Se aplică rapid, cu trafaletul
  • Uscare rapidă
  • Culoare: alb, cu rezistență la îngălbenire
  • Formează pelicule ce anihilează țânțarii sau alte insecte zburătoare care se așază pe suprafețele pe care s-a aplicat vopseaua pudră
  • Elimină pericolul formării condensului și a igrasiei

Unde poate fi folosit produsul?

Se poate aplica pe tavane din beton, gipscarton, zidărie, tencuiala minerală ale construcțiilor civile și industriale, noi sau renovate

Cum se ”prepară”?

Pudra este disponibilă în ambalaje de 1,5 kg. În combinație cu apa, se obțin 2,1 l vopsea lavabilă. Pudra se folosește doar în amestec cu apa, în raport de 1:1 (1,5 litri apă pentru o găleată cu 1,5 kg pudră), omogenizând cu bormașina cu mixer. Lichidul obținut se poate utiliza în maximum 30 de zile, iar suprafața pe care se aplică trebuie să fie perfect uscată, curățată de orice impurități sau porțiuni neaderente, și să fie lipsită de mucegai.

Inovația este una din principalele noastre preocupări la Policolor. Așa am ajuns să avem pe piață acest produs revoluționar, o soluție profesională din gama specializată DEKO. Pudra anti-țânțari protejează de o problemă atât de sâcâitoare, cu care probabil fiecare dintre noi s-a întâlnit și pentru care nu existau încă soluții eficace pe termen lung. Acest produs unic este conceput special pentru a anihila instantaneu țânțarii, se aplică o dată la doi ani pe tavan și nu este periculos pentru animalele de companie”, declară Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.

 

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close