Cum ne distrăm în parc

De când s-a făcut ceva mai cald, am dus-o pe Alexia într-un superpărculeţ din Orăşelul copiilor, prevăzut cu leagăne special pentru pici. În părculeţul din spatele blocului meu, leagănele nu sunt din acelea cu bară de protecţie pentru copiii care nu se pot ţine singuri. Aşa că, dacă tot e cald, am zis să o duc pe pitică în parc să se dea în leagăn fără mine. Şi i-a plăcut foarte tare. În prima zi a râs copios. A râs atât de tare şi de mult, că m-a uimit. Practic, a fost prima oară când am auzit-o râzând în hohote, asemeni copiilor mai mari. Chiar şi o bunicuţă, care îşi supraveghea nepoţelul, se mira cât de tare râde fi-mea. A crescut pipota în mine de mândrie, normal!
Piticaniei îi place să o dau ceva mai tare. De câte ori am dat-o încet, mârâia şi ţipa la mine. Cum am băgat viteză, era toată un râs. Ieri, chiar, a aţipit în leagăn.
Dacă în leagăn îi place să o dau tare, în schimb, îi e tare-tare frică de tobogan. Cum o pun pe el, începe să plângă. Asta e, mai aşteptăm până ne dăm pe tobogan. Deocamdată ne mulţumim cu uţa-uţa.
Aşa cum mi se întâmplă de fiecare dată, am vrut să o filmez pe piticanie cum se amuză de mama focului în leagăn. Aşa că, în a doua zi de ieşit în parc, am luat camera. Am pus pitica în leagăn, am început să împing, m-am scălâmbăit la ea, a început să râdă şi, hop!, scot camera. Când o îndrept spre ea, ce să vezi, pitica devine serioasă! Aşa îmi face mereu când vreau să o filmez! Uf!!!
Ah, şi cea mai tare fază a fost când în leagănul de lângă noi a nimerit o altă Alexia… Avea 1 an şi 11 luni J

0 Comments

  1. >Cum ne distrăm în parc Thu Feb 10, 2011 10:12 am De când s-a făcut ceva mai cald, am dus-o pe Alexia într-un superpărculeţ din Orăşelul copiilor, prevăzut cu leagăne special pentru pici. În părculeţul din spatele blocului meu, leagănele nu sunt din acelea cu bară de protecţie pentru copiii care nu se pot ţine singuri. Aşa că, dacă tot e cald, am zis să o […]

  2. >Foarte dulce pitica.La noi in ora avem asa leagan intr-un singur loc(din cate stiu eu),dar trebuie avut grija fiind cu lant,nu de alta dar am vazut o pitica ce s-a rasturnat si-a fost prinsa la "mustata"(mi-a stat inima"in loc).Oricum,sa stii ca nu-i singura care devine serioasa cand vede aparatul.Spor la distractie.Pupici.

  3. >@Bea: din cât am analizat eu legălele, sunt safe şi nu are cum să se răstoarne. Ms. Pupici dulci şi vouă@Gabi Daaa, se alintă rău. Pupici şi vouă. PS ai găsit nume pt Ghiţă? Dacă îţi plac, trece pe litsă Mihnea, Tudor şi Călin. Dacă îţi plac…

  4. >tudor e deja pe lista provizorie. 🙂 .. ne mai gandim… Luni il vedem inca o data la ecograf si aflam daca e tot baiat sau nu. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close