Cum am ratat o întâlnire unde s-a discutat despre orgasm şi feminitate

Miercuri seara, mamele bloggeriţe au dat adunarea. Eu am absentat, din păcate, dar motivat. A fost o întâlnire extraordinară, din ce am auzit & citit pe bloguri. Deh, ghinion de neşansă, cum îmi place mie să spun. Poate next time voi putea semna condica de prezenţă. A fost o întâlnire unde s-a vorbit despre feminitate, sexualitate şi orgasm. Ocazia? Lansarea gamei Ferlidona. Oana Stoianovici, coach şi lider transformaţional, a fost şi ea de faţă. Cum nu pot să vă detaliez ce s-a discutat, deşi mai mult ca sigur că a fost foarte foarte interesant, am să vă spun câte ceva despre gama Ferlidona, care cuprinde următoarele produse:
Test de ovulație
Test de sarcină
Acid folic cu vitamine
Test pentru infecţiile tractului urinar – ete că putem afla dacă avem buba fără să mergem la doctor
Test pentru pH vaginal

Şi acum pe larg despre fiecare.

 

 

Ferlidona Test de ovulație determină ovulaţia într-un singur pas, prin măsurarea nivelului urinar al hormonului luteinizant. Testul indică cele mai favorabile două zile pentru concepţie, cu exactitate de 99%, dovedită în studii clinice.

 

 

Ferlidona Test de sarcină, un dispozitiv medical tip stilou, necesar pentru detectarea precoce a sarcinii, în maxim 5 minute de la efectuarea testului. DAcest test depistează prezenţa gonadotropinei corionice specifică sarcinii chiar şi la valori foarte mici ale acesteia (20mUI/ml), cu o exactitate >99%.

 

 

 

Ferlidona Acid folic cu vitamine reprezintă o necesitate nutriţională pentru femeile care doresc să rămână sau sunt însărcinate, precum şi pentru femeile care alăptează. Preparatul conţine acid folic, betacaroten (precursor al vitaminei A), vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B12, biotină, niacină, acid pantotenic), vitamina C, vitamina E, iod şi nu conţine gluten sau lactoză.

 

Ferlidona Test pentru infecţiile tractului urinar asigură o identificare calitativă a unei posibile infecţii urinare prin detectarea în urină a prezenţei proteinelor, nitriţilor şi leucocitelor. Rezultatele testării au demonstrat un diagnostic cu sensibilitate şi specificitate de 100%. Infecțiile tractului urinar sunt foarte des întâlnite, în special la femei, jumătate dintre ele având cel puțin un episod de-a lungul vieții. Diagnosticul se pune de obicei clinic, pe baza simptomelor și semnelor si este confirmat prin analiza urinei. Ferlidona aduce pe piață testul tip bandă, special conceput pentru a identifica acasă prezența în urină a proteinelor, leucocitelor și nitriților. Prezența acestora în urină poate anunța o infecție urinară, deși pot exista și alte cauze ale prezenței lor în urină. Beneficiile analizei tip bandă constau în ușurința utilizării și rapiditatea obținerii rezultatelor (în decurs de 5-10 secunde), precum și  obținerea rapidă a unui semnal de alarmă care ne îndrumă către medic pentru precizarea cauzei infecției și prescrierea tratamentului specific.

 

Ferlidona Test pentru pH vaginal este un dispozitiv medical de diagnosticare, care măsoară pH-ul vaginal printr-o manevră rapidă, simplă şi nedureroasă. Ajută femeile să depisteze dezechilibrele mediului vaginal.Vaginoza bacteriană este infecția vaginală cea mai des întâlnită. Cu siguranță, până în prezent, oricare dintre femei s-a confruntat cu aceasta, fie și doar o dată. Cea mai familiară reacție pe care aceasta o cauzează este secreția vaginală anormală, de regulă cele mai afectate fiind femeile ce au atins vârsta reproductivă sau cele la menopauză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close