atelier cu zambetul pe buze

Cu zâmbetul pe buze la grădiniță, la școală. Atelier

Zilele acestea, am primit o invitație la un atelier interesant, ce va avea loc pe 19 octombrie. Unul care pică la fix pentru această perioadă: ”Cu zâmbetul pe buze! La grădiniță! La școală!”. De de zic că vine la fix? Pentru că e perioada în care ”înfloresc” virozele și, totodată, perioada acomodărilor. La școală, la grădiniță. Așa că părinții trebuie să lupte pe două fronturi. Fără alte explicații și comentarii, vă las să citiți comunicatul din care puteți afla toate detaliile legte de acest atelier.

Atelierul ”Cu zambetul pe buze! La gradinita! La scoala!” a fost gandit in asa fel sa vina cu informatii utile pentru parinti in tot acest proces de adaptare la viata de scolar!

atelier cu zambetul pe buze

Atelierul va fi format din doua parti:

  1. In prima parte vom afla informatii despre imunitatea copiilor si cum ii putem ajuta sa treaca mult mai usor peste virozele specifice sezonului rece de la doamna dr. Ruxandra Constantina, medic specialist medicina de familie
  2. In cea de-a doua parte, Gabriela Maalouf, specialist parenting si programare neurolingvistica ne va deschide calea spre o mai buna intelegere a vietii emotionale a copiilor nostri, in special în momentul in care pasesc cu pasi timizi spre marea lume de scolar. Vom descoperi metode si jocuri menite sa sprijine copiii in acest proces, cand teama de separare pune stapanire pe aceste micute fiinte, copiii nostri. De asemenea, vom discuta si despre competitie, teama de testari si examene, note si sisteme de notare.

gabriela-maalouf-atelier cu zambetul pe buzeUna dintre marile provocari pe care le-am intampinat din momentul in care am devenit mamica a fost procesul de adaptarea la gradinita, mai apoi scoala al copiilor mei! Pentru că m-am implicat activ în toata aceasta furtuna de emoții, pot sa va dezvalui ca am descoperit mii si mii de metode benefice ce pot veni in sprijinul emotional al copiilor in aceasta perioada. Chiar si ei, copiii mei au descoperit si inventat jocuri care i-au inveselit pe parcursul acestui drum.  Haideti sa vi le povestesc si sa discutam personalizat cu fiecare in parte in functie de situatia exacta in care se afla fiecare!” Gabriela Maalouf.

A venit toamna, de bucuram de bogatia si frumusetea ei…dar si de reintoarecerea la serviciu si la scoala. In plus, schimbarile de temperatura, vantul, ploile (specifice acestui anotimp) favorizeaza aparitia infectiilor respiratorii, in special la copiii din colecivitati. Noi, parintii, alaturi de copii, incercam sa ne readaptam organismul dpv fizic, psihic, emotional la noile conditii. Este momentul efectuarii unei cure de imunizare naturala (atat pt copii cat si pt adulti) care sa ne scape de cosmarul racelilor nesfarsite, care tin copiii imobilizati in casa atatea zile. Toamna, cu variatiile ei climaterice, cu zilele tot mai scurte si mai posomorate, favorizeaza si instalarea asteniei de toamna, a starii de oboseala cronica; multe mamici care, odata cu inceperea scolii, devin suprasolicitate, pot dezvolta stari anxietate, nervozitate, chiar depresie. Va invitam sa aflati, alaturi de noi de noi, cele mai bune metode si terapii naturale care sa va ajute sa aveti o toamna de nota 10!” spune dna dr. Ruxandra Constantina.

Prețul uni bilet este de 90 lei de persoană sau 150 de lei pentru cuplu.

Informații suplimentare găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close