Alexia nu a vrut să facă încălzirea... pe uscat

Cu echipa de înot… pe uscat

Antrenorii și elevii de la Aqua Life Swim au arătat că pot face valuri nu doar în bazin, ci și pe uscat. Zilele trecute, am participat la o mobilizare generală a clubului unde Alexia merge să se bălăcească. De data asta, provocarea a fost să… ieșim la plimbare, pe uscat, cu biciclete, role, trotinete, după cum are fiecare.

Cu bicicleta Alexiei în portbagaj și rolele mele scoase de la naftalină și puse în rucsac, am pornit spre ”Parcul lui Piedone” cu un chef nebun de plimbare, de curse, de viteză, de vânt prin pletele-mi roșcate.

Ajunse la fața locului, am rămas uimită câtă lume s-a adunat. Câți copii cu chef de mișcare! Dar și părinți cu… trotinete.

Până când s-au adunat cu toții, Alexia și cu mine am dat o tură în jurul rondului cu apă din oficial intitulatul ”Parcul Lumea Copiilor”. Pe cea de-a doua nu am mai dus-o la capăt. Ne-am oprit să admirăm lebedele albe și negre. Mai întâi de la distanță… apoi de aproape. Foarte de aproape! Și am constatat că sunt foarte delicate, vin să-ți mănânce din mână și nu ciupesc… tare, însă nu stau la mângâiat, din fericire pentru binele lor.

Ce mănâncă? Iarbă. NU popcorn sau alte bălării d-astea ce le erau oferite cu atâta generozitate de anumite exemplare bipede ajunse la maturitatea fizică, nu și psihică 🙁 Noroc cu gardienii publici, care, cum îi prind, cum îi trimit la plimbare, politicos. ”Da’ ce-am făcut? I-am dat să mănânce. Nu vezi că vrea? Dacă a mâncat una, înseamnă că mai vrea, de ce să nu-i dau popcorn dacă ea mănâncă?”. Cu așa exemplare ”cugetătoare”, chiar sunt curioasă cât vor rezista aceste păsări magnifice în Parcul Lumea Copiilor? Of!

Dincolo de acest incident, plimbarea cu echipa Aqua Life Swim ne-a prins foarte bine și, pe lângă distracția în aer liber, m-am ales cu o ”simpatică” febră musculară… Dar mi-am promis să repet figura. Cu rolele prin parc, la întrecere cu fii-mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close