Creațiile noastre

Gata, am terminat (sper) de făcut felicitări pascale. Primele. Eu zic că ajung, acum să vedem ce ordonă minunăția mea de copil înnebunit după pictat, lipit, sclipici. Dacă ieri știam sigur cui îi vor fi dăruite primele trei felicitări pe care le-am făcut, azi Alexia s-a sucit. În primă fază a zis că i le dă pe toate-toate doamnei Căștina (educatoarea de la grădiniță), peste câteva ore, a decretat: ”Felicitălile sunt pentu Zuli, când tlec bubele, melgem la pestacol al Zuli și le dăm”. Până la Paște mai e ceva timp, așa că mă aștept la alți destinatari.

Pentru a le confecționa am folosit:
carton
2 foarfece cu model pentru a face marginile ”crețe”
glitter
– aracet
– acuarele
pom pom
diamante autoadezive
– am printat de pe google imagini cu iepurași și pui
ochi mobili colorați
– ouă din spumă (de la Cora, aproape 4 lei vreo 8-9 ouă)
– iarbă din hârtie de la Cora (mergea și să tai eu fâșii din hârtie verde, dar, la 8 lei un coș măricel cu iarbă deja făcută, am zis să nu mă mai chinui eu)
fluturi și libelule din spumă
inimioare ”prețioase
– gărgărițe autoadezive de la MegaImage (cam 9 lei punguța)
– diverse accesorii sclipicioase gen steluțe, inimioare, frunze, luate cu 2 lei borcănelul de la un magazin de cartier

Toate astea le-am combinat în fel și chip, le-am colorat și a ieșit ceva de genul:

3 Comments

  1. mmm deci din 3 am ramas fara niciuna? spune-i ca o sa fac botic asa ca al ei si o sa plang sa ma auda tot etajul 😀 sa vedem cum ma impaca…. :))) as zice ca e ca un vb aceea : Ochii care nu se vad se uita…. lasa ca vine ea la gradi iar si cu siguranta o sa acaparez iar teren pe obrajii ei rotunzi si frumosi…

    1. :)))))) Citind comentariul, am întrebat-o din nou cui dăm felicitările. ”Lu-lu-lu doamna Căștina,cu multe pufuri”. Așa că una sigur va ajunge la dv, dna Căștina. Dar după vacanță, ca să fie predare personală și după ce cade ultima cojiță de varicelă. OK?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close