Crăiasa… răcelii

Duminică, 29 noiembrie, începând cu ora 11:00, Teatrul de pe Lipscani deschide noua stagiune pentru copii, alături de echipa Zurli. Primul spectacol dintr-o agendă plină de creaţii magice dedicate celor mici este “Crăiasa răcelii”. Această primă co-producţie este o poveste numai bună pentru sezonul de iarnă. Întâmplări interesante, năzbâtii şi un final surprinzător. Toate acestea îi vor face pe copii să se bucure de spectacolul “Crăiasa răcelii”.

Dar ce este “Crăiasa răcelii”? Povestea unei vrăjitoare frumoase, dar malefice, care îşi doreşte o lume plină numai cu oameni răciţi. Şi tocmai de aceea, peste tot pe unde trece, împrăştie numai microbi şi răceală. Tuşeşte şi strănută fără să pună mâna la gură şi nu foloseşte niciodată şerveţele atunci când îi curge nasul. După nenumărate peripeţii, Brăduţul de Crăciun şi prietenii lui vor reuşi să salveze Crăciunul. Spectacolul creat de echipa Zurli este o frumoasă lecţie despre prietenie şi ajutor.

Aşa cum v-a obişnuit deja, Mirela Retegan, autoarea spectacolului construieşte o poveste pe care o lasă, mai apoi, fiecărui copil, pentru ca aceştia să o poată construi după sufletul lor. Aşadar, nu uitaţi că întâlnirea cu Crăiasa răcelii şi cu personajele care vor salva Crăciunul are loc duminică, 29 noiembrie, începând cu ora 11:00, la Teatrul de pe Lipscani.

Biletele se gasesc la Caseria Teatrului de pe Lipscani, informaţii 0734000236, 0735146903 şi pe www.bilete.ro

Preţul unui bilet 30 ron şi pentru adulţi şi pentru copii.

Distribuţia: Bianca Hedeş, Cristina Ion, Diana Stancu,Vero Caliman,Andreea Ghiţă, Vlad Silviu Tabără, Marian Răducu, Marius Petrescu, Răzvan Marina,Ionut Varodi. Regia: Vadim Rusu. Un spectacol după un text original semnat de Mirela Retegan – fondator Zurli O co-producţie Zurli şi Teatrul de pe Lipscani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close