Coșurile de la Fabulous Baskets merg la…

Cu scuzele de rigoare pentru întârziere (din păcate, necazurile nu vin anunțate), iată cine a câștigat coșurile de bicicletă oferite de prietenii de la ”Fabulous Baskets”:

Prima extragere a fost cea pentru coșul albastru, pentru care ”s-au bătut” 10 persoane. Dar norocul a fost de partea următoarei concurente:

 

Felicitări Gainia Roxana Teodora!

 

Cea de-a doua extragere a fost pentru coșul roz. Aici concurența a fost mai mare: 16 solicitări. Dar numai o persoană a avut noroc:

 

 

 

Felicitări Tanase Lacramioara!

 

Gainia Roxana Teodora și Tanase Lacramioara aveți o săptămână  la dispoziție (adică până pe 19 aprilie 2015, ora 15.00) să vă revendicați premiul, în caz contrar, el va merge la următoarea persoană clasată, așa cum se poate vedea în filmulețul extragerii pentru fiecare coș în parte. Pentru a vă revendica premiul câștigat, vă rog să îmi trimiteți un e-mail la cristina.ologeanu@gmail.com cu subiectul ”câștigător coș Fabulous Baskets”. În e-mail vă rog să îmi scrieți adresa la care doriți să vă fie livrat premiul, numele pe care să se facă livrarea și un număr de telefon.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close