Cosiţe împletite a la Elsa (Frozen)

Ok, mâna sus cine nu ştie cine e  Elsa? Bine, vă spun eu! E frumoasa blondă din ”Frozen” (”Regatul de gheaţă”, cum a fost tradus numele frumosului desen animat). Dar mai bine v-o arăt, nu?

foto: Wikipedia

Bun. Aţi văzut-o, da? Acum, dragi mămici de fetiţe (mai măricele), câte dintre prinţesele voastre nu şi-au dorit să le coafaţi precum Elsa? Atenţie, nu faceţi confuzie! Elsa nu are o banală coadă împletită! Aşa am zis şi eu la început. Irina Latis mi-a deschis ochii la primul curs de codiţe împletite la care am fost acum ceva timp. Dacă nu aţi desluşit misterul împletirurii Elsei, vă invit duminică, 8 iunie, la sediul din strada Măgura Vulturului 42 (zona Piaţa Iancului) al celor de la Blu Party, să aflaţi cum se face o împletitură a la Elsa. Dar, atenţie, veţi vedea &testa şi alte împletituri. Şi, credeţi-mă, Irina e taaare pricepută şi răbdătoare. Dacă eu, bâtă, praf  şi varză la capitolul împletit părul am învăţat să fac spic, apăi chiar merită toată lauda femeia asta!

Acum, dacă vreţi să ne vedem duminică la Atelierul de Cosiţe Împletite, înscrieti-vă aici, repede repejor, că mai sunt locuri, apoi duminică, la ora 11.00, dăm adunarea la BluParty, unde, preţ de două ore, vom împleti şi despleti pletele fetelor noastre. Costul pentru o pereche mamă-fiică este de 50 ron.

Va fi o ocazie minunată de a petrece timp de calitate cu fetele noastre. Ce pot eu să vă spun, după doar o şedinţă la care am participat, e că Alexia acum vine ea să-mi ceară să o pieptăn, să o împletesc. Înainte o alergam prin casă cu pieptănul şi ea nu şi nu, să nu o pieptăn. Acum îi place, iar eu profit de ocazie să ne mai povestim câte-n lună şi în stele în timp ce o împletesc. Mă mai prefac eu că nu mă descurc, nu de alta, dar trag de timp, căci îmi place la nebunie să mă joc în părul ei şi să o ascult. Pupă mama pe ea de fată!  Şi pe voi vă pup, dar duminică, la atelierul de împletit.

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close