Concursul aniversar No3: jucării de la Woodentoys

Am intrat în cea de-a treia săptămână aniversară a blogului. De data aceasta cei care pun la bătaie cadouri pentru voi sunt prietenii noştri de la Woodentoys (jucării din lemn-online.ro). Este vorba despre două puzzle-uri din lemn, fireşte, care îi vor încânta cu siguranţă pe copiii voştri.

Primul cadou:  acest puzzle-melc din 12 bucăţi.

BI04 Puzzle plan - melc 01

BI04 Puzzle plan - melc 03

Al doilea cadou: un puzzle-cal din 8 bucăţi.

BI05 Puzzle plan - cal 01

BI05 Puzzle plan - cal 03

Pentru a intra în posesia cadourilor de la Woodentoys aveţi de făcut următoarele lucruri:

1. Like& share paginii sponsorului. Şi blogului, dacă nu vă e cu supărare. Ca în filmuleţul de mai jos

2. Share “Public” pe pagina voastră de Facebook.  Apăsaţi pe pictograma albastră cu litera F de la finalul acestei postări, ca în filmuleţul de mai jos

3. Reveniţi aici cu un comentariu în care să lăsaţi linkul direct către pagina voastră de Facebook unde aţi dat share.  Ca în filmuleţul de mai jos

Toate astea se pot face în perioada 15-21 noiembrie, ora 00. Câştigătorii vor fi aleşi prin random.org şi vor fi anuţaţi pe blog la data de 23 noiembrie 2013.

Despre jucării din lemn-online.ro Gama noastră de jucării a fost atent selectată, având în vedere calitatea şi valoarea educaţională a jucăriilor, de dezvoltare a creativităţii copiilor. Încercăm să oferim jucării realizate de producători români cu experienţă. Promovăm jucării care se vând pe baza meritelor proprii, fără a fi influenţate de publicitate masivă şi campanii mass-media. Pe site-ul jucării din lemn-online.ro puteţi găsi o gamă variată de jucării din lemn, împărţite în opt categorii: Jucării cu roţi (35) Jucării de vopsit (31) Jocuri îndemânare (39) Joc de rol (13) Jucării tradiţionale (22) Puzzle din lemn (30) Jocuri de societate (7) Cadouri (21)

42 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close