Concurs/Giveaway: blugi pentru el&ea de la ESCAPE STAR JEANS

Ei bine, am ajuns şi la ultimul concurs al lunii aniversare. Vă mulţumesc că mi-aţi fost alături şi în acest al doilea an de blog şi vă mai aştept cu drag, cu critici şi sugestii şi în anii ce vin.

Iar acum, să trecem la prezentarea concursului.

Escape Star Jeans, producător autohton de blugi şi alte produse din denim, pune la bătaie un produs pentru doamne, şi unul pentru domni. Aveţi ocazia să vă alegeţi produsul dorit, astfel:

Doamnele/domnişoarele au de ales fie modelul acesta de jeanşi, fie acesta.

Iar domnii, pot opta pentru pentru această pereche de jeanşi  sau pentru această geacă.

Deci, ca să fim clari de la bun început: dintre doamnele participante la concurs, câştigătoarea va alege unul dintre cele două modele de pantaloni oferiţi de sponsor, iar dintre domnii care vor participa, unul singur va câştiga, şi îşi va putea alege ca premiu fie geaca, fie pantalonii puşi la bătaie de Escape Star Jeans. Nu se acceptă variante de genul „Eu, femeie, particip în numele soţului/iubitului/fiului/amantului/tatălui. Sau eu, bărbat, particip în numele soţiei/iubitei/fiicei/amantei/mamei…”. Doamnele vor participa la categoria „doamnelor”, iar domnii, logic, la categoria „domnilor”. Ah, şi încă un lucri important: NU SE ACCEPTĂ ÎNSCRIERILE MULTIPLE! Adică “Vasilica Vasilache” nu se poate înscrie la date diferite în ideea că aşa va avea mai multe şanse. Se va lua în calcul doar prima înscriere care respectă regulamentul.

Escape Star Jeans îşi propune să ofere o alternativă la ofertă pieţii româneşti. Magazinul se adresează tinerilor moderni care iubesc să poarte jeanşi şi nu numai. Escape Star Jeans promovează piese vestimentare ce urmăresc tendinţele internaţionale şi tipurile de lifesyle specifice acestui segment de vârstă. Ţinutele sunt create pentru a avantaja toate formele de siluete şi să scoată în evidenţă personalitatea fiecăruia din noi. Colecţiile sunt atent concepute şi au la bază un studiu amănunţit asupra ultimelor tendinţe-croieli, texturi, culori, prespălări.

REGULAMENT CONCURS

Perioada de desfăşurare:

Concursul se desfăşoară în perioada 29 decembrie 2012 – 12 ianuarie 2013, pe Blogul mamei începătoare. Înscrierile încep la data de 29 decembrie 2012 şi se vor încheia la 12 ianuarie 2013, ora 21.00.

Premii:

Escape Star Jeans va premia două persoane cu câte un produs, la alegere, în funcţie de categoria la care concurează: „doamne” sau „domni”. La categoria „doamne”, câştigătoarea poate alege unul dintre cele două modele de blugi prezentate. La catergoria „domni”, câştigătorul poate alege unul dintre cele două modele puse la bătaie. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org. Se vor face două extrageri: una la care vor participa doar doamnele, şi o a doua, la care vor participa doar domnii.

Condiţii de participare /Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Vor intra la tragerea la sorţi doar persoanele care vor respecta TOŢI paşii de mai jos:

Pasul 1: Daţi clic aici poi acordaţi un LIKE paginii de Facebook a sponsorului

Pasul 2: Daţi un share acestei pagini de concurs. Pentru asta fie apăsaţi pe pictograma albastră, cu litera F de la finalul acestei postări, fie copiaţi linkul acesta………. şi îl puneţi pe pagina personală de Facebook (sau pe blogul personal, dacă nu aveţi cont de FB)

Pasul 3: Lăsaţi un comentariu la această postare care să conţină linkul către pagina voastră de Facebook (sau blog) unde aţi dat share acestui concurs.

Pasul 4: În cazul în care aveţi ID-uri din care nu reiese clar că sunteţi o „ea” sau un „el” (gen „Flutruraşul vesel”, „bubu mic” sau mai ştiu eu ce alte ID-uri similare), atunci e obligatoriu să precizaţi la ce categorie concuraţi: „doamne” sau „domni”, altfel NU veţi participa la tragerea la sorţi!

Anunţarea câştigătorilor/Ridicarea premiilor:

La data de 13 ianuarie vor fi anunţaţi câştigătorii. Aceştia au termen de cinci zile de la data anunţării câştigătorilor să trimită datele personale printr-un email cu subiectul ”Concurs Escape Star Jeans” la adresa cristina.ologeanu@gmail.com. Acest e-mail trebuie să curprindă: adresa completă, numele complet pe care să se facă livrarea, seria şi numărul cărţii de identitate, un număr de telefon şi măsura dorită. Pe aceasta o aflaţi intrând pe site-ul sponsorului. Doamnele găsesc un tabel cu măsuri aici, iar domnii aici. Toate aceste date vor fi redirecţionate către sponsor, care va expedia premiile. În cazul în care vor fi câştigători care nu vor trimite datele solicitate în termenul prevăzut de regulament (5 zile de la anunţarea câştigătorilor), ei vor fi înlocuiţi cu următorii clasaţi la extragerea câştigătorilor.

138 Comments

    1. Marian, la Link Share primesc acest mesaj: The page you requested was not found. (deci fie ai şters postarea, fie ai dat linkul greşit). Iar pe peretele tău de pe FB găsesc share la alte concursuri, numai la acesta nu… Cu părere de rău, nu poţi intra la tragerea la sorţi

    1. Mihaela, ştiu şi eu adresa FB-ului, nu era nevoie să îmi laşi link către pagina de logare pe FB. Te rog fii mai atentă pe viitor şi dă-mi fix linkul cptre peretele tău! Am regăsit acolo share-ul concursului. norocul tău! altfel, nu intrai la tragerea la sorţi

    1. Ştefan, aici trebuia să laşi linkul către pagina TA de Facebook, nu către blogul meu. Am văzut, totuşi, că ai dat share concursului pe pagina ta de FB

    1. Mădălina, nu poţi concura la categoria domni dând share pe un cont de fată, şi înscriindu-te aici cu nume de băiat… deci eşti la categoria fete!

  1. Multimesc pt premiu. Trimit acum. Sper ca se vor gasi blugi pe masura mea, deoarece sunt cam ”dolofan” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: