Concurs/gieaway/tombolă cu țoale de la Mini Fashion pentru copii

Iată-ne ajunși la a doua tură de cadouri cu ocazia împlinirii unui anișor de blogăreală. Am mai zis ce e cu nebunia asta aniversară, așa că nu mai repet și trec direct la subiect.
De azi, de acum vă invit să participați la un concurs/giveaway sau la o tombolă (am amețit câte denumiri existiă) sponsorizat de bunii noștri prieteni de la Mini Fashion, magazinul online unde puteți găsi tot felul de țoale pentru copiii nou născuți, până la cei de 3 ani+. Bașca niște modele de tapet interesante, pe care le puteți vedea/comanda accesând secțiunea ”decorațiuni”.

Sponsorul pune la bătaie un voucher în valoare de 65 lei. Adică tu, câștigătorule, îți poți alege de pe site-ul minifashion.ro ceva în valoare de 65 de lei, după cum dorește inimoara ta. Dacă vrei mai mult, atunci nu-i bai! Poți depăși suma de 65 lei (contravaloarea premiului oferit de sponsor) că nu se supără nimeni, dar diferența o plătești matale, drag câștigător. Simplu și avantajos, nu?

Pentru a intra în concurs trebuie să faci 3 lucruri:
1. să dai like pagini sponsorului
2. să dai un share pe pagina ta de facebook/pe blogul personal – adică să pui un link către această postare pe pagina personală de FB sau pe blog.
3. După ce ai făcut paşii de mai sus, lasă un comentariu la această postare, care să conţină obligatoriu numele cu care ai dat like-ul şi linkul către share-ul pe Facebook + linkul către postarea de recomandare a acestui giveaway pe blogul personal.

Cine nu are facebook sau blog poate recomanda acest concurs printr-un e-mail trimis altor trei prieteni, adăugând în CC şi adresa cristina.ologeanu@gmail.com
Înscrierile încep în acest moment se termină sâmbătă, 26 noiembrie 2011 la ora 22.00
Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi cu ajutorul lui random.org şi va fi anunţat în cursul zilei de duminică, 27 noiembrie. Nu va lipsi filmuleţul cu tragerea la sorţi.

164 Comments

  1. Burețica, nu știu ce s-a întâmplat cu share-ul tău. Când accesez linkul lăsat de tine, apare acest mesaj: ”Acest conţinut este indisponibil momentan.Pagina pe care ai solicitat-o nu poate fi afişată acum. Aceasta poate fi temporar indisponibilă, link-ul pe care ai apăsat poate fi expirat, sau este posibil să nu ai permisiunea de a vizualiza această pagină.”
   Poate ai dat linkul greșit sau, poate, ai șters share-ul…

    1. Bureţica, nu vrea nici acum. Nu te găseşte nici după numele dat de tine (Stefania Anamaria Mocanu). Primesc mesajul acesta cand dau numele tau pe FB: “Interogarea nu a dat rezultate. Verificaţi ortografia sau încercaţi alt termen.”. Iar când accesez linkurile tale apare acelaşi mesaj pe care ţi l-am reprodus mai sus. Am căutat de pe 2 calculatoare diferite cu browsere diferite şi rezultatele au fost fix cele menţionate mai sus…

      1. Of-of, ce lume nebună!!!! La ce le-o trebui să spargă conturile altora???? E ok acum, Burețica dragă. Ps îmi place la nebunie ID-ul tău 😉

  1. Lore, linkul tău nu funcționează. primesc acest mesaj: ”Pagina pe care ai solicitat-o nu poate fi afişată acum. Aceasta poate fi temporar indisponibilă, link-ul pe care ai apăsat poate fi expirat, sau este posibil să nu ai permisiunea de a vizualiza această pagină.”. Remediază, te rog situația pt a fi totul ok.

  1. Oana, regulamentul e ff simplu și ff clar: distribui această pagină pe peretele tău de FB, dai like paginii sponsorului, apoi lași aici un link prin care dovedești că ai făcut asta. tu ai pus doar link la mine pe pagină către sponsor….

  1. Alexuţ aici pui linkul către peretele tău de FB unde să văd eu că ai dat share concursului (ai pus link către acest concurs) şi că ai dat like paginii minifashion + numele tău de FB de pe care ai făcut toate astea. Asta am cerut în regulament.

  1. Ona, linkul tău nu e ok. Accesându-l primesc acest mesaj: ”Pagina pe care ai solicitat-o nu poate fi afişată acum. Aceasta poate fi temporar indisponibilă, link-ul pe care ai apăsat poate fi expirat, sau este posibil să nu ai permisiunea de a vizualiza această pagină.”

 1. o ideea minunata pentru ingerasii nostri , Felicitari!
  Antoanela Sabangeanu

  1. Valentina, am mers pe peretele tău, am luat la bani mărunți postările tale și tot nu am dat de share-ul acestui concurs. Am verificat chiar și linkurile tale de săptămâna trecută… Te rog revino ci linkul către postarea de pe peretele tău, așa cum am cerut în regulament.merci

  1. Like+share, Monica, apoi revino aici și lasă link NU către profil, ci către wall-ul/peretele tău unde ai dat share concursului. Vezi cum au făcut cei în dreptul cărora am răspun ”ok” sau ”bine”.

  1. Elisa e simplu: intri pe pag ta de FB, pe epretele tău, selectezi adresa din bara de sus, dai copy, apoi te întorci aici şi dai răspunde acestui comentariu, apoi paste şi va apărea adresa. OK?

 2. sunt super frumoase hainutele iar noua ne plac la nebunie…

 3. Buna seara!
  Nu am facebook/blog dar am trimis mail!
  simon.elena67 [at] yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close