Concurs Uriage

Avem de dat trei premii constând în produse marca Uriage. Este vorba despre două creme „1-er Change” de 75ml şi două spayuri Apă Termală Uriage. Ele se vor acorda astfel:

1ERCHANGE_75ML_PACKPDT_HD
1-er Change x 75ml este un tratament non ocluziv, protector şi absorbant, ce calmează, purifică şi regenerează pielea iritată. Acest tratament cu o toleranţă ridicată are o acoperire mare, nu este gras şi nu are o textură uscată, fiind uşor de aplicat şi de curăţat. Este un tratament zilnic obligatoriu pentru zona scutecului, în special în timpul primei dentiţii, infecţiilor ORL, diareei, etc. Compoziţie: Apă Termală Uriage, oxid de zinc, calamină, Centella Asiatica, piroctolamina Preţ recomandat :36RON

ETU_2013_150ML_HD

Datorită compoziţiei excepţionale Apa Termală Uriage are proprietpţi hidratante, anti-iritante, anti-inflamatorii, anti-radicalare, cicatrizante şi filmogene, dovedite clinic! În dermatologie este recomandatp pentru toate tipurile de piele, chiar şi cele mai sensibile şi reactive; în eczeme, tratamente anti-acneice, rozacee, cuperoză, atopie, dermite seboreice, cicatrici, piele agresată post-acte chirurgicale. Cantitatea mare de calciu (600mg/l) ajută în cazul iritaîiilor, alergiilor cutanate, eritemului solar. Se aplică zilnic pe piele ori de câte ori este nevoie, se lasă să acţioneze, fixează machiajul. Este singura apă termală care, datorita izotonicităţii, nu necesită îndepărtarea excesului sau clătire! spray 150 ml 33 ron

Le vreţi? Pentru asta trebuie să citiţi cap-coadă regulamentul de mai jos, să-l urmaţi întocmai. Iar dacă aveţi nelămuriri, mai bine întrebaţi întâi, apoi vă înscrieţi. Succes!

Regulament concurs Uriage

Perioada de desfăşurare a concursului:

10-23 august 2013. Înscrierile se vor încheia pe 23 august, ora 00.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 25 august 2013

Premii:

Uriage oferă două creme „1-er Change” de 75ml şi două spayuri Apă Termală Uriage.

Câştigătorii şi modalitatea de desemnare a acestora

Se vor alege 3 de câştigători prin tragere la sorţi filmată, realizată cu ajutorul http://www.random.org/. Premiile se vor distribui astfel:

Locul 1: O cremă „1-er Change” +un spary ApăTermală Uriage
Locul al II-lea: O cremă „1-er Change”
Locul al III-lea: Un spay Apă Termală Uriage

Condiţii de participare/Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Pasul1: daţi share pe pagina voastră de facebook/pe blogul personal – adică să puneţi un link cu concursul acesta pe pagina personală de FB sau pe blog (copiaţi această adresă  http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2013/08/10/concurs-uriage/, apoi daţi paste pe pagina voatră de FB). Sau apăsaţi pe pictograma albastră cu litera F de la finalul acestei postări, apoi click pe butonul “Share this”.

Pasul 2: daţi LIKE paginii oficale de Facebook a sponsorului

Dacă vă face plăcere, daţi un like şi paginii oficiale de Facebook a acestui blog

Pasul 3: După ce aţi făcut paşii de mai sus, reveniţi pe această pagină şi lăsaţi un comentariu la această postare, care trebuie să conţină:
1. numele cu care aţi dat share-ul pe Facebook
2. linkul corect către postarea de recomandare de pe blogul personal/pagina voastră de FB, unde aţi scris despre acest concurs. Pentru cei care nu ştiu cum să dea linkul direct către share-ul de pe pagina pesonală de FB, iată ce aveţi de făcut, pas cu pas:

a) Daţi share acestei pagini de concurs (aşa cum se precizează la “Pasul 1”)

b) Mergeţi pe peretele (timeline-ul) paginii voastre de Facebook, acolo unde scrie numele vostru, nu unde scrie “Home/Acasă”pasul 1

c) Apăsaţi pe data unde scrie că aţi dat share paginii concursului de pe Blogul mamei începătoarepasul 2

d) Copiaţi adresa de sus, după ce vi se deschide o fereastră nouă

pasul 3e) Reveniţi aici, pe blog, şi lăsaţi comentariul cu linkul copiat mai devreme + celelalte informaţii solicitate

Pasul 4: trimiteţi un e-mail la adresa cristina.ologeanu@gmail.com cu subiectul “concurs URIAGE” care să conţină:  1 Numele/pesudonimul cu care v-aţi înscris în concursul de pe blog. 2. Numele complet de buletin, oraşul în care locuiţi.

La tragerea la sorţi vor intra numai aceia care au îndeplinit toate condiţiile de participare mai sus enunţate.

NU se acceptă înscrierie multiple din partea aceleiaşi persoane

Se va lua în considerare DOAR PRIMUL răspuns.

Taxele de livrare a premiului vor fi suportate de către câştigător

68 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d