Concurs “Sărbători delicioase”

De Sărbători, doamnele se întrec să gătească tot soiul de bunătăţi bune de te lingi pe gedete pe care să le aşeze pe mese aranjate cu dichis. Dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine, ar trebui nu doar de Sărbători să mâncăm bucate alese, frumos aşezate în farfurii şi să decorăm mesele ca în revistele de specialitate. Cred că nu e nevoie de o ocazie specială pentru a pregăti o masă “frumoasă” pentru familie ori prieteni.

Tocmai de aceea vă invit la un concurs/giveaway culinar. Mai exact, Blogul mamei începătoare şi Scuola di Cucina “Semplice, semplice” oferă, prin tragere la sorţi, 5 DVD-uri “Sărbători delicioase” cu 10 reţete inedite pentru Crăciun şi Revelion (dar care, sunt convinsă, pot fi preparate şi după aceste sărbători) prezentate şi testate de Roxana Iliescu, prezentatoarea emisiunii ”Reţede de vedete”, de la Paprika TV.„Reţetele de pe DVD le prepar cu ajutorul profesoarei mele din Italia, Maestra di Cucina Susanna Badii dar si cu al altor 3 bucatări români (Vasile Cucu, Ciprian Lupoaea şi Marius Duţu). Vă propun un altfel de meniu, extrem de bogat, pentru Sărbători sau alte zile speciale. Reţele sunt simple, se pot realiza împreună cu copiii, dar cu un rezultat spectaculos“, spune Roxana Iliescu

Printre aletele, pe acest DVD veţi găsi reţete pentru  ”Aperitive spectaculoase”, ”Brăduţ fantezie”, ”Tacconi în dovleac Cenuşăreasa”, ”Cous Cous delicios”, ”Costiţe de porc în sos de Crăciun”, ”Cozonac bucovinean-Armand” sau ”Spumone all’arancia”.

Ah, şi să vă mai dau eu ceva din casă, înainte de a trece la regulamentul concursului. Cu ocazia licitaţiei caritabile pentru Fundaţia Concordia, Andreea Esca a propus celor prezenţi la evenimnt DVD-ul “Sărbători Delicioase”, preţul licitat pentru un exemplar fiind de… 250 ron.

Acestea fiiind scrise, iată şi regulamentul, pe care vă invit să îl citiţi cap-coadă, cu MARE atenţie şi să îl respectaţi întocmai!

REGULAMENT CONCURS

Perioada de desfăşurare:

Concursul se desfăşoară în perioada 21-28 decembrie 2012, pe Blogul mamei începătoare. Înscrierile încep la data de 21 decembrie 2012 şi se vor încheia la 28 decembrie 2012, ora 21.00.

Premii:

Scuola di cucina va premia cinci participanţi cu câte un dvd „Sărbători delicioase”. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org

Condiţii de participare /Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Vor intra la tragerea la sorţi doar persoanele care vor respecta TOŢI paşii de mai jos:

Pasul 1: Daţi clic aici, apoi acordaţi un LIKE paginii de Facebook a sponsorului

Pasul 2: Daţi un share acestei pagini de concurs. Pentru asta fie apăsaţi pe pictograma albastră, cu litera F de la finalul acestei postări, fie copiaţi linkul acesta: http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2012/12/21/concurs-sarbatori-delicioase/apoi îl puneţi pe pagina personală de Facebook (sau pe blogul personal, dacă nu aveţi cont de FB)

Pasul 3: Lăsaţi un comentariu la această postare care să conţină linkul către pagina voastră de Facebook (sau blog) unde aţi dat share acestui concurs

Anunţarea câştigătorilor/Ridicarea premiilor:

La data de 28 decembrie vor fi anunţaţi cei cinci câştigători, care vor primi DVD-urile de la sponsor. Aceştia au termen de cinci zile de la data anunţării câştigătorilor să trimită datele personale printr-un email cu subiectul ”Concurs Scuola di cucina” la adresa cristina.ologeanu@gmail.com. Acest e-mail trebuie să curprindă: adresa completă, numele complet pe care să se facă livrarea, seria şi numărul cărţi de identitate şi un număr de telefon. Toate aceste date vor fi redirecţionate către sponsor, care va expedia premiile. În cazul în care vor fi câştigători care nu vor trimite datele solicitate în termenul prevăzut de regulament (5 zile de la anunţarea câştigătorilor), ei vor fi înlocuiţi cu următorii clasaţi la extragerea câştigătorilor.

21 Comments

  1. particip-https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/150814721733194

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close