Concurs Mickey Mouse Birthday

Așa cum v-am anunțat vineri, pe pagina de Facebook a blogului, avem un concurs cu ocazia zilei de naștere a celui mai simpatic șoricel: Mickey Mouse. ”Complici” sunt cei de la Nan by Danina Line, singurul producător român cu licență Disney pentru produsele de vestimentație.

produse-mickey-mouse

Prețurile produselor realizate de această firmă din Vaslui sunt cu mult sub cele din magazine. De asta m-am convins când le-am vizitat site-ul. Și vă invit să vă convingeți singurei de treaba asta, să nu credeți că îndrug verzi și uscate!

Apoi m-am interesat de calitatea  produselor, pentru că prețurile mi s-au părut  ireal de mici. Sunt din bumbac! Iar asta e bine, nu? Prețul este mic și pentru că nu are adaosul uriaș al comercianților din magazine. Dar ăsta rămâne micul nostru secret, da? 😉

mickey-mouse_birthday

Bun, cum ziceam, cei de la Nan by Danina Line, vor să vă facă niște daruri, cu ocazia zilei de naștere a lui Mickey Mouse, unul dintre cele mai renumite personaje Disney. Este vorba despre niște vouchere ce vă vor permite să achiziționați de pe site-ul lor orice produse doriți și vă sunt de folos. Unde, repet, veți găsi niște prețuri mici-mici-mici. Iar aceste vouchere le vom oferi printr-un concurs ale cărui reguli vi le voi explica în cele ce urmează.

Premii

voucher-mickey-2

Sunt 6 vouchere în total. Unul în valoare de 60 de lei și alte 5 în valoare de 30 de lei fiecare. Câștigătorii vor putea comanda de pe daninaline.ro orice produse își doresc.

Ce trebuie să faceți?

Dacă vreți să intrați în posesia unuia dintre cele 6 vouchere, atunci lăsați un comentariu la finalul aceste postări cu TOATE chestiunile următoare:

Numele complet din buletin/cartea de identitate

Răspundeți la următoarea întrebare: ”Ce i-ați ura lui Mickey Mouse, dacă l-ați vedea?” (Fiți creativi, cereți ajutorul copiilor 😉 )

Răspunsul trebuie să îl lăsați până la data de 28 noiembrie 2016.

Mi-ar plăcea să dați și un share pe Facebook acestui concurs, să afle cât mai mulți fanii Disney de el.

Vă aştept cu un Like la pagina de Facebook a blogului. Iar dacă vreţi să fiţi la zi cu postările, puteţi introduce adresa voastră de e-mail la rubrica “Abonare via e-mail”.

Pentru că ne dorim un concurs curat, cu șanse egale pentru toată lumea, vă rugăm să vă înscrieți o singură dată și, de asemenea, să nu lăsați comentarii de pe ID-ul fiecărui membru al familliei. Nu este corect față de ceilați concurenți.

Cum vor fi împărțite voucherele de ziua lui Mickey?

Vor fi alese 5 (cinci) persoane care vor primi câte un voucher în valoare de 30 de lei și o singură persoană căreia îi va reveni voucherul de 60 de lei.

Câștigătorii vor fi aleși de un juriu format dintr-un reprezentant Nan by Danina Line și unul al Blogului.

Ce puteți face cu aceste vouchere?

Vă puteți achiziționa produse de pe daninaline.ro. Dacă suma produselor pe care le doriți depășește valoarea voucherului, diferența va fi achitată de voi. Dacă suma este sub valoarea voucherului, aceasta nu se restituie în bani.

  • Voucherele câștigate la acest concurs pot fi folosite până la data de 20 decembrie 2016, după care își pierd valabilitatea.
  • Transportul produselor alese în baza voucherelor câștigate la acest concurs va fi suportat de către Nan by Danina Line.
Vă invit să vizitați și să dați un like paginii de Facebook Nan by Danina Line
Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Close