Concurs Lady Anion

V-am povestit aici că am descoperit niște absorbante din bumbac organic absolut geniale! Lady Anion. V-am spus câte-n lună și în stele despre ele, deh, chiar m-au cucerit și am fost sinceră 😉 Apoi m-am gândit că există și un alt mod prin care voi vă puteți lămuri dacă sunt sau nu minunate absorbantele cu pricina. Așa că… tadaaaaam CONCURS

Împreună cu Anion Care, cei care aduc în Romnia absorbantele-minune, am pus la cale acest concurs. Avem de dat trei premii constând în câte două pachete de absorbante și câte două teste  ph vaginal (aici aflați de ce e important să știți cum stați cu ph-ul ”acolo, jos”)

Până să aflați detaliile concursului, vă invit să vizionați trei filmulețe purtând semnătura marelui regizor Cristina Ologeanu, adică je 😉 , având în distribuție 3 absorbante, un lichid verde (recunosc, am ”furat” acuarele de la fii-mea pentru a colora apa), o seringă și niște șervețele. Adică m-am jucat ca în reclamele acelea la absorbante. Așa m-am convins (din nou) că filmulețul demonstrativ de pe site-ul anioncare.ro este for real, nu trucaje din montaj, nu baliverne de dragul de a vinde unor fraiere niște absorbante care sunt prezentate ca fiind extra-mega-super tari, când, de fapt, abia dacă ”înghit” o picătură de lichid. Deci, uitați-vă la experimentul meu în trei acte, apoi, dacă v-am convins, vă puteți înscrie la concurs.

Foarte pe scurt, vreau să vă spun care sunt atuurile absorbantelor Lady Anion:

– sunt singurele de pe piaţă din bumbac organic
– au o bandă de turmalină, ce emite anioni şi infraroşii. Anionii reglează ph-ul, distruge bacteriile şi nu le permite să se înmulţească
– aceste absorbante rămân sterile 7 ore de la prima aplicare
– sunt prevăzute cu un gel din polimer (obţinut din porumb). Acestea se ”face vinovat” de transformarea apei în gel
– absorbantele sunt ambalate individual, fiecare absorbant fiind ”împachetat” individual pentru a rămâne, astfel, sterile de la lună la lună, cât timp aşteaptă în sertar. Apoi, toate absorbantele sunt adunate într-un ambalaj din aluminiu alimentar, care se resigilează şi nu permite pătrunderea bacteriilor, a umezelii.

Și acum… REGULAMENT CONCURS

Premii

Anion Care și Blogul mamei începătoare oferă, în total, 6 pachete de absorbante Lady Anion (la alegerea câștigătorilor) și 6 teste de ph vaginal. Premiile vor fi distribuite astfel:

– Premiul 1 două teste de ph vaginal și două pachete de absorbante (la alegere, de pe site, în funcție de ce i se potrivește fiecăreia)
– Premiul 2 două teste de ph vaginal și două pachete de absorbante (la alegere, de pe site, în funcție de ce i se potrivește fiecăreia)
– Premiile 3 două teste de ph vaginal și două pachete de absorbante (la alegere, de pe site, în funcție de ce i se potrivește fiecăreia)

Durata concursului:

18-28 septembrie 2014, ora 00.00

Câștigătorii

vor fi aleși prin tragere la sorți, cu ajutorul random.org

Înscrierea:

Pentru a intra în cursă, aveți de făcut trei pași mici:

  1. Like paginii de Facebook a celor de la Anion Care
  2. Share acestei pagini de concurs (e suficient să apăsați pe pictograma albastră cu litera F de la finalul acestui text, apoi clic pe share/distribuie linkul)
  3. Lăsați aici un comentariu cu numele vostru din buletin (NU pseudonim, nu doar numele mic sau doar cel de familie, ci ÎNTREGUL nume, așa cum e trecut în actul de indentitate)

Scces!

83 Comments

  1. Alternativa ideală la produsele nesterile şi neigienice de pe piaţă este Lady Anion, prima şi singura gamă de absorbante sterile şi antibacteriene.
    Bianca Stefanescu

  2. Pe mine m-au convins filmuletele :). O intrebare: se gasesc pe rafturi in orice magazin? Nu am mai avut nevoie de astfel de produse din decembrie, asa ca nu prea mai sunt la curent cu noutatile :D.

  3. dar cu ce absorbante de pe piata s-a facut comparatia? cu unele cunoscute sau cine stie ce noname-uri care sunt vai de capul lor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: