Concurs Klorane Bebe  PhysioCalenduline

V-am povestit, aici, despre ce făceam eu pentru a proteja pielea Alexiei, în perioada ei de bebelușenie. Dar și despre noua gamă de produse de la Klorane Bebe.

Noua formulă a produselor Klorane Bebe  are acum la bază inovația PhysioCalenduline®. Acestea acționează pentru întărirea sistemului natural de apărare al pielii bebelușului, care este sensibilă, încă imatură și insuficient dezvoltată.

Formula creează efectul natural de “vernix caseosa” specific pielii nou-născuților și acționează ca o barieră dermatologică, susținându-i acesteia imunitatea înnăscută.

Inovația PhysioCalenduline®, patentată de Laboratoarele Klorane Bebe , are la bază 5 ani de cercetări. Ea reprezintă o combinație unică dintre Calendula officinalis – un ingredient activ și consacrat al Klorane Bebe  extras din gălbenele – și un amino acid natural esențial specific pielii (Isoleucine), ambele cu rol esențial de protecție.

Și tot în postarea precedentă vă anunțam că urmează un concurs cu produse de la Klorane Bebe. Ei bine, ca să nu mai lungesc așteptarea, iată despre ce este vorba.

Premii

Cei de la Klorane Bebe  vor să ofere 5 (CINCI) seturi cu produse din noua gamă. Adică:

Gel de duș pentru păr și corp Klorane Bebe, 200ml

Cremă hidratantă Klorane Bebe , 200ml

Apă micelară de curățare Klorane Bebe , 75ml

Punguță Klorane Bebe

Iepuraș Klorane Bebe  (roz sau bleu, în funcție de preferințele câștigătorilor)

concurs-klorane-bebe-blog

Ce trebuie să faceți?

Dacă vreți să intrați în posesia unuia dintre cele 5 cadouri, atunci lăsați un comentariu la finalul acestei postări cu TOATE chestiunile următoare:

  • Numele complet din buletin/cartea de identitate
  • Răspundeți la următoarea întrebare: ”Ce ritualuri aveți atunci când îmbăiați bebelușul?
  • Răspunsul trebuie să îl lăsați aici, pe blog, până joi, 15 decembrie 2016, ora 12.00.

Mi-ar plăcea să dați și un share pe Facebook acestui concurs, să afle cât mai mulți părinți de el.

Vă aştept cu un Like la pagina de Facebook a blogului. Iar dacă vreţi să fiţi la zi cu postările, puteţi introduce adresa voastră de e-mail la rubrica “Abonare via e-mail”.

Pentru că ne dorim un concurs curat, cu șanse egale pentru toată lumea, vă rugăm să vă înscrieți o singură dată și, de asemenea, să nu lăsați comentarii de pe ID-ul fiecărui membru al familliei. Nu este corect față de ceilați concurenți.

Cum vor fi aleși cei care vor intra în posesia produselor Klorane Bebe ?

Ei bine, după data de 15 decembrie, un juriu, format dintr-un reprezentant al blogului și unul al sponsorilor, va alege cele cinci persoane către care vor merge cadourile. Pe 16 decembrie vă invit să reveniți pe blog, pentru a afla dacă vă numărați printre cele cinci persoane norocoase.

Dacă ți-a plăcut (sau nu) ce-am scris, mi-aș dori foarte tare să mi-o spui. Cu un mic comentariu, cu un share, cu un like… Mă găsești și pe Facebook și pe Instagram. Iar dacă vrei să fii la zi cu postările mele, poți introduce adresa ta de e-mail acolo unde scrie ”Abonare  via e-mail”. Eu îți mulțumesc frumos că ai intrat pe blog și te mai aștept cu drag.

Close