Concurs: Ia-ţi ghidul „Mama şi copilul”

Editura Litera şi Blogul mamei începătoare vă invită la concurs. Premiile sunt foarte foarte utile: două super-cărţi care nu trebuie să lipsească din biblioteca fiecărui (viitor) părinte: „Mama şi copilul, ghid de creştere a copilului mic”, coordonat de Dr. A.J.R. Waterston. De ce spun că această cartne nu trebuie să lipsească din biblioteca părinţilor? Simplu: este un ghid complet, care oferă informaţii despre cel mic de la 0 la 3 ani.

Ghidul îi ajută pe părinţi cu sfaturi legate de pregătirea camerei pentru nou născut, cum să aleagă scaunul auto pentru cel mic, le învaţă pe mamele începătoare cum se alăptează corect, oferă reţete si informaţii detaliate despre diversificare. Cartea cuprinde şi un mic ghid al jucăriilor, în funţie de vârsta copilului, şi, totodată, le sugerează părinţilor moduri de joacă, de interacţiune cu cel mic, în funcţie de vârsta acestuia. Un alt capitol interesant este cel intitulat „Disciplina”, care ne ajută pe noi, părinţii, să înţelegem de ce copilul/copiii noştri se comportă într-un anumit fel şi cum ar trebui să reacţionăm. „Când copilul este bolnav” e un alt capitol din care avem destul de multe de învăţat: de la a recunoaşte semnele unor afecţiuni, până la ce să cuprindă trusa de prim ajutor, care nu trebuie să lipsească din casa noastră.

La realizarea acestui ghid au contribuit experţi în diferite domenii, de la specialişti în alăptare, la psihologi şi pediatri. Cartea se adresează şi părinţilor de gemeni sau de copii născuţi prematur, ori cu nevoi speciale, oferindu-le acestora sfaturi şi explicaţii.

Cartea cuprinde şi o serie de ponturi şi trucuri, plus imagini exemplificatoare.

Mai bine decât 1000 de cuvinte ale mele, iată aici sumarul cărţii:Pentru a câştiga cele două cărţi puse la bătaie de Editura Litera trebuie să respectaţi TOŢI CEI PATRU PAŞI din regulamentul de mai jos.

REGULAMENT CONCURS

Perioada de desfăşurare:

Concursul se desfăşoară în perioada 9-25 aprilie 2013, pe Blogul mamei începătoare. Înscrierile încep la data de 9 aprilie 2013 şi se vor încheia la 25 aprilie 2013, ora 21.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi la data de 27 aprilie 2013.

Premii:

Editura Litera va premia două persoane cu câte o carte „Mama şi copilul, ghid de creştere a copilului mic” 

. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org.

Condiţii de participare /Modalitatea de desfăşurare a concursului:

Vor intra la tragerea la sorţi doar persoanele care vor respecta TOŢI paşii de mai jos:

Pasul 1: Daţi clic aici apoi acordaţi un LIKE/Îmi place paginii de Facebook a sponsorului

Pasul 2: Daţi un share acestei pagini de concurs. Pentru asta fie apăsaţi pe pictograma albastră, cu litera F de la finalul acestei postări, fie copiaţi linkul acesta şi îl puneţi pe pagina personală de Facebook (sau pe blogul personal, dacă nu aveţi cont de FB)

Pasul 3: Lăsaţi un comentariu la această postare care să conţină linkul către pagina voastră de Facebook (sau blog) unde aţi dat share acestui concurs (nu către Facebook, în general, nu către pagina mea de blog!!!)

Pasul 4: Răspundeţi corect la următoarea întrebare: „Care este autorul/coordonatorul cărţii Mama şi copilul, ghid de creştere a copilului mic”?

 

MARE ATENŢIE! Nu vă grăbiţi! Se va lua în calcul  doar primul răspuns, care trebuie să conţină elementrele cerute: link+răspuns corect la întebare. Dacă aţi greşit şi reveniţi cu un răspuns corect, din păcate, al doilea răspuns nu va fi luat în calcul. Deci NU VĂ GRĂBIŢI!

Anunţarea câştigătorilor/Ridicarea premiilor:

La data de 27 aprilie 2013 vor fi anunţaţi câştigătorii. Aceştia au termen de cinci zile de la data anunţării câştigătorilor să trimită datele personale printr-un email cu subiectul ”Concurs Editura Litera” la adresa cristina.ologeanu@gmail.com. Acest e-mail trebuie să curprindă: adresa completă, numele complet pe care să se facă livrarea, seria şi numărul cărţii de identitate, un număr de telefon. Toate aceste date vor fi redirecţionate către sponsor, care va expedia premiile. În cazul în care vor fi câştigători care nu vor trimite datele solicitate în termenul prevăzut de regulament (5 zile de la anunţarea câştigătorilor), ei vor fi înlocuiţi cu următorii clasaţi la extragerea câştigătorilor.

76 Comments

    1. „Mama şi copilul, ghid de creştere a copilului mic”, coordonat de Dr. A.J.R. Waterston

  1. Coordonatorul si autorul cartii „Mama şi copilul, ghid de creştere a copilului mic” este Dr. A.J.R. Waterston. /http://www.facebook.com/cristina.dovan.1/posts/158738934286622

  2. DR A.J.R. WATERSTON – este autoarea cartii “Mama si copilul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close